Prima service!

Alles keurig geregeld en mail direct beantwoord. Ik kan ze van harte aanbevelen!

Zeer mooie afdrukken op de chocolade.

Voor het eerst bij Chef store besteld. Direct een bericht dat de bestelling met 48 uur wordt geleverd. Dat is ook gebeurd keurig verpakt de volgende bestelling plaats ik weer bij Chef store.

Tevreden klant

Gewoon goed zoals het hoort

Vaste klant, zeer tevreden met de dienstverlening

Ik bestel regelmatig bij de jongens van Chefstore. Tot nu toe altijd tevreden met de aankopen en de service. Ga zo door!

Zeker een goed bedrijf, geen fratsen, directe levering. Aanrader!!

Een zeer snelle service!!!

Het artikel werd snel geleverd. Helaas was het het verkeerde artikel waarna ik het zonder probleem terug mocht sturen!!!!

Goede Combi

Goede Combi zonder (laag..) rooster - jammer ! Magnetron functie zeer goed… Oven functie kan beter. Maakt behoorlijk veel koelgeluid ook vaak onnodig en de Oven geeft zelfs metaalkrimp/uitzet geluiden. De Webstore verdient echter een ruime Voldoende en de Combi een ruime voldoende voor de Prijs/Kwaliteit (y) Vgr. John

Erg tevreden

Ik ben heel tevreden met de glasdeurkoeling. Scherpe prijs en mijn productvragen zijn opgelost door de verkoper van chefstore

Fijne samenwerking

Mijn bestelling werd in meerdere delen geleverd, maar alles netjes op tijd voor mijn evenement. Zeer blij met service van Chefstore.nl

Zeer goede naservice

Zeer snelle goede naservice.

initieel een probleem maar werd verholpen

LEES HIERONDER DE AANPASSINGEN (PROBLEEM WERD VERHOLPEN) -Maandag product gekocht, -Dinsdag mail gestuurd rond (rond vraag) levering/track-and-trace code -vandaag zaterdag nog steeds geen reactie, laat staan track-and trace code. Doen nog niet de moeite om een simpele vraag van de klant te beantwoorden... ---UPDATE--- Blijkbaar was het mailadres niet langer in gebruik (mail kwam wel aan en gaf dus geen foutmelding). Via Facebook kreeg ik geen reactie. Door het plaatsen van de review namen ze contact met me op om dit probleem te verhelpen. Er kwam een correcte compensatie en kreeg verontschuldigingen. Wellicht doet dit probleem zich niet meer voor in de toekomst.

Bartscher bordenplanken.

geweldige kwaliteit nette afwerking prijs verhouding prima

Ze zeggen wat ze beloven

grote poffertjesplaat gekocht. Werkt super.

gewoon prima

bestelling geplaatst ging simpel. levering was oké zeer vriendelijke man die met ons meedacht. eigenlijk niets op aan te merken. prima koeling wij zijn blij want wat is een bakker zonder koeling. werd ook steeds op de hoogte gehouden van de processen dus zeer tevreden bedankt voor alle service .

goede service

snel en correct geleverd !

Geen woorden voor! Super

Alles is super, bedankt voor de vlugge levering!

Goede kwaliteit

De kookspullen zijn van goede kwaliteit en de levering ervan is best snel.

tevreden klant

komen afspraken na, zoals het hoort!

Fantastisch bedrijf

Helaas door DPD een pakket kwijtgeraakt. Klantenservice van chefstore is echt heel goed en persoonlijk. Dat maak je zelden mee. Ze weten waar ze het over hebben en je hoeft niet steeds opnieuw het verhaal uit te leggen. Na ongeveer 6 weken had DPD het onderzoek naar het vermiste pakket afgesloten en was het voor hun gewoon klaar. Nemen totaal geen verantwoordelijkheid. Chefstore wél, en ze sturen een nieuw pakket naar ons op, ondanks dat ze hier zelf niets aan kunnen doen. Dat noem ik pas service. Dus heb je als bedrijf iets nodig voor je horecabedrijf of wat dan ook, kijk eerst of Chefstore het heeft. Waren alle bedrijven maar zo!

Yesss

Chefstore.nl jullie hebben er een fan bij! - Maas van Kookplezier

TOP

Duidelijke website, mooie kwaliteit en snelle levering!

Goede afspraken en prima levering

Bestelling via de website is duidelijk. Betaling is ook prima. Vervolgens wordt het product snel geleverd in de juiste staat. Zeer service-gericht kan ik dit beoordelen.

Snel, professioneel, accuraat en goede prijs

In 1 zin perfect!

Volgens afspraak top!! Volgende dag bezorgd zonder extra kosten. Andere bedrijven rekenen al snel 49,00

Zeer vlotte en snelle service.

Mijn ervaring is altijd al goed geweest met Chefstore.nl. Al een paar keer besteld en top service. Aanrader!

Mattenbies 10

3824WC Amersfoort

Over Chefstore

Chefstore.nl: Alles voor de Chef Non-food horeca groothandel voor hotels, restaurants, bedrijfskantines, scholen, catering, gemeentes, grootkeukens en café's. Voorheen: Prokoeling.nl