Goede service. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

- Leveringsproblemen via DHL zeer adequaat door Badkamerplanet opgelost. - Duidelijke informatie over het product.

Eerlijke en snelle service

Mijn spiegel met verwarming, LED verlichting en make-up spiegel is perfect doch vertoonde na een jaar enkele zwarte vlekjes aan de rand. Na een plaatsbeschrijving van onze badkamer werd er, tot mijn verbazing, spontaan een vervanging voorgesteld. 5 dagen later, inclusief een weekend, werd de vervangspiegel geleverd.

Ruime keuze met van allerlei mogelijkheden.

"Voor ieder wat wils " mag ik wel zeggen , voor ieder budget is hier wel wat te vinden om het sanitair te renoveren of een upgraden te geven in diverse stylen. Ik moet wel zeggen dat het nog beter zou zijn als er bij de bestelling een aanbeveling zou bij komen, ik heb nl een natuursteen fonteintje besteld, thuisgekomen lees je dan in de beschrijving dat die geïmpregneerd dient te worden, ik had dat graag meebesteld. Ik vond de verzending lang duren .... Voor de rest alles OK , kleuren vd foto s klopten etc etc .

Super snelle service!

Heel blij met prachtige douchecabine.

Degelijk product , voldoet aan de wensen

Snelle correcte levering, vriendelijke bezorger,producten waren zeer goed verpakt. Wanden functioneren prima. Enige minpuntje was de beschrijving van het plaatsen die was summier.

Erg tevreden

Producten zijn van kwaliteit zoals omschreven. Overzichtelijke website en snelle verzending van de producten

Snelle en keurige service

Keurig netjes thuis afgeleverd toen ze zagen dat wij ouder waren top

Duidelijk en snel

Snel gevonden wat ik zocht. Snelle levering! Super

Kwaliteit geleverd en geleverd zoals gewenst/gevraagd!

Erg tevreden met het product, goede kwaliteit en netjes geleverd zoals gevraagd. >>een belletje van tevoren wanneer deze geleverd werd en op de plek neergezet zoals gevraagd<< Top-service!

Duidelijke website, Snelle levering, Goede materialen

De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend! De website is duidelijk en laat meteen zien welke producten bij een set horen en welke andere producten erbij passen. De levertijd komt precies overeen met wat er wordt aangegeven. De verpakking is stevig en wordt netjes binnen afgeleverd. Top service!

Goede service en vriendelijk

Op tijd geleverd volgens afspraak.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Product voldoet aan de verwachting. Was snel geleverd tegen een goede prijs. Duidelijke communicatie over de levering.

Efficiënt en mooi

Makkelijke website, snel besteld en 4 dagen later een mooi doucheset ontvangen. Helaas zorgt PostNL dat het later bezorgd wordt.

De door mij bestelde toiletkast hadden we snel in huis. Heel prettig dat deze gewoon op voorraad was. De bezorger liet weten wanneer we hem konden verwachten. Top.

Netjes en op tijd geleverd

goedkoop snel netjes

Was de goedkoopste voor dit artikel. Snel verzonden en goed verpakt.

Heel behulpzaam en snel in response

Heel behulpzaam en snel in response

Professioneel

Snelle goede service

Product great, delivery could have been more handy

Quality product, but there was no choice over delivery day and then a very broad window for a delivery time provided the day before. It all worked out in the end, but a bit stressful.

Super korrekt,en snel geleverd.

Bestellingen was snel ,en volgens afspraak geleverd.

Fantastisch de klacht verwerkt en geregeld voor nieuwe levering.

Erg klantvriendelijk, super.

Uitstekende opvolging

Snelle levering, uitstekende opvolging en antwoord nadat je informeert via mail, Had wel een probleempje, maar dit werd deels opgelost nadat ik een mailtje had gezonden, wat ik top vond

Denken mee en top service

Ik zocht een onderdeel voor mijn wc ophanging. Ze hadden het niet in het assortiment maar wel binnen 1 week geleverd. Top service.

Bestelling snel en netjes geleverd.

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.