Perfect product, bizar lage prijs en snelle levering

Niets dan lof Dus ik hou het kort Een vergelijkbare douchewand kost bij de bouwmarkt haast het dubbele en dan wordt deze ook nog gratis thuis bezorgd

Goed product

Goed product en snelle bezorging

Mooie producten voor nette prijzen.

Mijn bestelling netjes geleverd voor een goed prijs, voor herhaling vatbaar.

Snel geholpen en prima kwaliteit!

Snelle levering en goede service.

Alvorens een bestelling te plaatsen, ontving ik per mail binnen 5 minuten een reactie op mijn vraag. Mijn bestelling heb ik snel ontvangen en was zodanig verpakt dat het tijdens vervoer geen enkele schade kon oplopen.

Goede service, Nette afhandeling en goede prijzen

Helaas tijdens de 1e poging tot bestelling iets mis gegaan. Na telefonisch contact dit zeer netjes opglost. Ook meteen aanbevolen om op een tweede traject een nieuwe bestelling te doen. Deze werd netjes geleverd op de afgesproken datum en tijd. En door nette heren naar binnen gedragen! Goede prijs en nette afhandeling van een foutje.

Top goede levering

Top snel

Topservice!

Zeer snelle verzending, goed beschermd tegen breuk ingepakt en hele mooi en degelijk materiaal. Ook een fiche met onderhoudtips. Bedankt!

Geleverde product helaas niet als gehoopt, retour prima afgehandeld!

De geleverde wastafel paste toch niet zoals gehoopt, vlot geholpen met een retoursformulier. Zonder problemen de wastafel kunnen retourneren en aankoopbedrag terug ontvangen.

Positief

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en goed te volgen levering van de spullen.

Prima deur

Goed spul

Duidelijke foto’s in webshop, snelle levering, mooi product, achteraf betalen

Mooie deur maar summiere handleiding

Het eindresultaat is prachtig maar door de summiere handleiding met complexe tekeningen en ongeschikte bijgeleverde plugs en schroeven heeft het veel tijd gekost om te monteren. Ik ben best handig, maar moest echt hulp inschakelen voor deze montage. Daarnaast ben ik niet enthousiast over het vervoersbedrijf, er staat inderdaad dat er tot over de drempel wordt geleverd maar dat je altijd vriendelijk mag vragen of de koerier helpt. Ik, vrouw van 1.60, stond er helaas alleen voor want de koerier (jonge vent) wilde niet helpen en had ook geen tips voor mij hoe ik dit loodzware pakket naar de eerste verdieping moest tillen, beetje jammer. Al met al denk ik niet dat ik nogmaals bij dit bedrijf zal bestellen.

Goede service, snelle levering en gemakkelijk besteld.

De eerste keer besteld, maar dat ging verrassend makkelijk, goede betalingsopties en een prima service. De levering ging volgens verwachting en vlot. Een leverancier om te noteren.

Ontzettend lief personeel

Een winkel met ontzettend mooie spullen en een steengoede service. We hadden een quartz fonteintje besteld met toebehoren plus toilet accessoires. Per ongeluk was er een fonteintje geleverd met een kraangat aan de verkeerde kant. Na bellen met de super vriendelijke eigenaar is hij het kosteloos de volgende dag ZELF komen omruilen bij ons (kwam dus geen post aan te pas), echt geweldig! Door de persoonlijke touch en moeite zou ik de winkel daarom aan iedereen adviseren!

Goed produkt, snel bezorgd

Goed kwaliteits produkt voor prima prijs, vlot bezorgd, tevreden klant!

Prima product, zeer snelle levering

Douchecabine besteld, 2 dagen later al in huis. Zonder verzendkosten! Cabine is dik in orde en staat inmiddels. We zijn er blij mee!

Super vriendelijk en behulpzaam

Perfect geleverd en snel

Perfect alles!

Goede en snelle levering

Voor een nette prijs een mooi goed product snel geleverd.

Ik had tijdens black friday een bestelling gedaan en deze werd snel verzonden. Helaas heeft DHL het pakket nooit bezorgd. Uiteindelijk met badkamerplanet contact gehad en zij wilde mij een ander opsturen. Fijn dat het zo opgelost kon worden, nu hartstikke blij met mijn bestelling

perfect

prima bezorger , vriendelijk en behulpzaam. Top.

Uitstekende levering

Erg goede service wat betreft de levering. Er is duidelijke communicatie wat door de whatsapp ook erg makkelijk is.

Twee ontzettend mooie inbouw reserve toiletrolhouders besteld. Snel geleverd! Uiteindelijk kon deze toiletrolhouder alleen in ons toilet geplaatst worden en niet in onze badkamer. Door omstandigheden was ik te laat met retourneren maar door de top service van Badkamerplanet mag ik deze alsnog retour sturen. Ik zal hier in de toekomst zeker nogmaals bestellen!

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.