Snelle levering van een top product

Een opbouw regendouche set met een thermostaat kraan gekocht. Was gemakkelijk zelf te monteren. Mooie douche. Snelle levering. Volgende dag de douche al in huis terwijl stond dat het meerdere werkdagen kon duren. Goed verpakt product. Helemaal tevreden en blij hier.

De levering was perfect.

We moeten de douchewand nog uitpakken, zodra de badkamer klaar is. Ben enorm benieuwd.

Scherp geprijsd en snel verzonden

Badkamerplanet heeft een uitgebreid assortiment en is scherp geprijsd. Verzending was nog dezelfde dag!

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Mooi design en snelle levering. Helaas geen montage mogelijk.

Topwinkel

Ik zag een dag later een goedkopere versie van wat ik in eerste instantie besteld had, heb daarop een mail gestuurd hoe dit mogelijk was, bleek er iets verschil in het product te zitten. Ik heb daarop gereageerd dat ik toch voor de goedkopere versie ging en had binnen een dag het verschil weer op mijn rekening staan zonder verder gezeur ed. Al met al een topwinkel

Snelle levering, super mooie douche cabine, reageren snel op mails. Een aanrader!

Product voldoet aan de eisen. Binnen afgesproken tijd geleverd.

kleine bestelling goed geholpen

Moest stabilisator stangen (RVS mat) hebben voor een vrijstaande douche wand. Na telefonisch advies de juiste kunnen bestellen en dat is keurig thuis afgeleverd. Prima service!

Uitstekend!

Zeer snelle bezorging, vriendelijke en behulpzame heren. Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit-verhouding. Kortom, uitstekende ervaring en een echte aanrader!

prima website en goed te vinden

prima service alles volgens plan gelopen en geregeld.

Mooie kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Reageert snel en levert op tijd. Zeker aan te raden!

Netjes afspraken nagekomen en duidelijke website.

Netjes afspraken nagekomen en duidelijke website.

Top ervaring

Goede service snel geleverd! Zwarte douche gekocht, ziet er goed uit en werkt goed.

Compleet en snel

Bestelling eenvoudig, en volgende dag correct verpakt en snel de spullen in huis.

Goed product en snel geleverd !

Nisdeur is mooi en van goede kwaliteit. Maatvoering van 58-62 cm verstelbaar, klopt ook precies want onze nis was 58 op het smalste gedeelte. Super tevreden dus !

Hele mooie spiegel met LED verlichting. Drie standen licht van heel licht tot warm licht. Hij hangt heel mooi in de badkamer. Een aanrader. En is ook nog eens heel goed ingepakt. Het is een dikke 10 waard.

Snel en zorgvuldig.

Prima website, goede service.

Goed snel en kwaliteit!!

Dag na bestelling geleverd en werkt prima.

Goed product voor een redelijke prijs

Super snel

In de middag besteld en volgende dag al in huis!

Ruime keuze snelle levering en goede website

Keuze snel kunnen maken door duidelijke omschrijving op de website

Alles was goed geregeld

Alles in perfecte staat ontvangen mijn hartelijke dank.

Snelle levering en eenvoudig te bestellen

top levering en snel afgehandeld

Top bedrijf, goed verpakt en snel geleverd. Prijzen zijn ook erg scherp en groot en mooi aanbod.

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.