Snel en goed

Zeer snelle levering

zeer tevreden

de bestelling was keurig en veilig verpakt en tijdig bezorgd

Super snel geleverd en top product.

Zou het iedereen aanraden om bij badkamerplaneet te bestellen.

Ondanks onze fout toch netjes geholpen

We hadden een verkeerde douchecabine besteld, maar mochten die gelukkig toch terug brengen ondanks dat de doos geopend was.

Douchecabine besteld die beschadigd was aangekomen. Deze werd weer opgehaald en een nieuwe geleverd. Erg blij met deze goede en snelle service.

Prachtig product, optijd geleverd

Super blij met mijn bestelling. Dag erna geleverd zoals beloofd, al met al een top ervaring!

Netjes volgens afspraak geleverd.

Douchebak besteld omdat bij vorige leverancier de douchebak defect was. Bij jullie is de douchebak 15 euro duurder op dit bedrag niet zo interessant. Wel netjes op afgesproken tijd geleverd en goed ingepakt zodat deze natuurstenen douchebak heel aan gekomen is.

Voortreffelijk kontakt gehad met optimale service

De website is erg compleet en voor elk wat wils.Wij hebben een mooie keuze voor een complete badkamer kunnen maken en de levering was binnen twee dagen!Erg veel nazorg gehad vanwege een lichte beschadiging wat prima is opgelost.We zijn erg blij met onze aankoop. .Erg klantgericht en vriendelijke reakties!

Snel en correct maar graag 10 cm langer maar die keuze was er niet.

Levering perfecto

De levering werd vroegtijdig bezorgd maar helaas de stickers om de termosttat aan te sluiten van de douchset stonden verkeerd terwijl het verders simpel was

Goed geregeld

nette afhandeling. snel bezorgd goed verpakt

Mooie spiegel voor goede prijs en snel geleverd

Mooie badkamer spiegel bij badkamerplanet gevonden voor een zeer scherpe prijs. Volgende dag gebeld voor maken bezorg afspraak en ben netjes voor levering gebeld door de bezorger.

tevreden

mooi aanbad, vlotte levering, perfect.

Had per abuis een verkeerde afmeting douchewand besteld. Volgende dag gebeld, geen enkel probleem. Betaling was heel snel weer terug betaald. Vriendelijk, snel en komen afspraken na. Zeker een aanbeveling om hier te kopen.

Onervaren

Beschrijving vind ik niet zo heel duidelijk (tekening) , het is gelukt dat is het belangrijkste, en het werkt goed,

Betrouwbaar en snel met reageren.

Bedrijven kunnen vaak pas echt goed beoordeeld worden als er iets fout gaat. Dat was in dit geval een lichtelijk beschadigde rand van een geïntegreerde reserve WC-rol houder. Natuurlijk net in het zichtbare gedeelte. Zaterdag gemaild met een financieel voorstel en de maandag erop het antwoord per email retour en een gedeelte retour via de bank! Topklasse!

Gewoon zoals je het wilt. Snelle service, bij problemen adequaat handelen en geen “ja maar”

Superservice

Defecte kraan ontvangen. Na telefonisch contact kregen we gelijk welgemeende excuses en werd direct een nieuwe geregeld, zo kan het dus ook!

Makkelijke en overzichtelijke site + snelle verzending

Badkamerplanet heeft een duidelijke en overzichtelijke webshop en alles wat je nodig hebt is snel te vinden. Ook de opties zijn duidelijk en alternatieven worden ook erbij weer gegegeven. Verzenden ging ook snel, 2 dagen later had ik het in huis via DHL, ideaal dus!!

Prima snelle service, goed product.

Fijn om het zo snel in huis te hebben.

Een vertraging in de levering werd prima opgelost

Badkamer planet luisterde naar de klant en kwam met een oplossing van het probleem. Hoewel ik eerst niet tevreden was heb ik mijn mening over het bedrijf bijgesteld en kan ik het ieder aanraden.

Goed!!!

Snelle levering... Bij eventueel foute onderdelen of niet goedwerkende spullen word het ook snel geregeld dat je nieuwe krijg helemaal top....

Goed geholpen

Voor ik mijn bestelling deed eerst even gebeld met badkamerplanet. Toen bleek dat ik mijn bestelling op kon halen bij de groothandel heb ik de douchewand gelijk besteld. Toen ik daar aan kwam stond het al klaar. Erg handig. Top dus. En de douchewand is erg netjes afgewerkt, en mooi dik glas.

keurig op tijd en netjes geleverd

Ben dik tevreden.

Goede prijs en snelle service

Ik was de handleiding kwijt van mijn douchedeur. 1 mailtje naar badkamerplanet en 10 min later had ik de handleiding, op zondag! Ik kon dus gelijk verder. Top service

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.