Compleet en snel

Bestelling eenvoudig, en volgende dag correct verpakt en snel de spullen in huis.

Goed product en snel geleverd !

Nisdeur is mooi en van goede kwaliteit. Maatvoering van 58-62 cm verstelbaar, klopt ook precies want onze nis was 58 op het smalste gedeelte. Super tevreden dus !

Hele mooie spiegel met LED verlichting. Drie standen licht van heel licht tot warm licht. Hij hangt heel mooi in de badkamer. Een aanrader. En is ook nog eens heel goed ingepakt. Het is een dikke 10 waard.

Snel en zorgvuldig.

Prima website, goede service.

Goed snel en kwaliteit!!

Dag na bestelling geleverd en werkt prima.

Goed product voor een redelijke prijs

Super snel

In de middag besteld en volgende dag al in huis!

Ruime keuze snelle levering en goede website

Keuze snel kunnen maken door duidelijke omschrijving op de website

Alles was goed geregeld

Alles in perfecte staat ontvangen mijn hartelijke dank.

Snelle levering en eenvoudig te bestellen

top levering en snel afgehandeld

Top bedrijf, goed verpakt en snel geleverd. Prijzen zijn ook erg scherp en groot en mooi aanbod.

Super super snel

Meerdere keren besteld en elke keer heb ik het dezelfde dag nog geleverd gekregen! Echt super goed. Waar je bij een andere winkel weken of maanden moet wachten heb je het bij badkamerplanet razend snel binnen. Ook bij een foute bestelling (wat mijn schuld was) super snel en top oplossing. Echt een aanrader!!

top

Top ,in 1 woord prima materiaal duidelijke product omschrijving en leveren zoals afgesproken. doe volgende keer als bedrijf zijnde zeker weer zaken met jullie

Snelle levering en goede prijzen!

Prima levering en prima service

Gewoon helemaal goed. Geen klachten

Snel, goede kwaliteit

Snelle levering van het juiste produkt

Goede service en snelle service, bestelling werd netjes in de gang gezet.

Uitstekende service

We bestelden iets dat we zeer snel in huis moesten hebben. Badkamerplaneet heeft speciaal een koerierszending voor ons geregeld (uiteraard tegen betaling) dus dat lukte goed. Helaas was het artikel toch niet wat we zochten. Retourzending is weliswaar voor eigen rekening maar vervolgens hadden we het geld binnen 1 werkdag terug.

Mooi product en snelle en correcte afhandeling!

Had zelf een vergissing gemaakt in de bestelling, die meteen werd gecorrigeerd na mijn belletje. Heel netjes en bedankt!

Top service geleverd

Afgelopen jaar een regendouche besteld bij deze firma. Snel geleverd en zeer tevreden over het product. Helaas ging de douchekop kapot na een jaar. Contact gehad met het bedrijf en boden mij vrijwel direct een nieuwe aan. Kosteloos en boven mijn verwachting! Ik raad iedereen aan om hier wat te bestellen. Prijs/kwaliteit verhouding top en vooral de service! Kunnen veel bedrijven wat van leren

Geleverd wat er aangegeven is, daarom prima

Duidelijkheid over de bezorging, product goed afgeleverd, niks ontbrak. Snel geleverd

Mooie waskom!

Mooie waskom besteld via de website! En snelle levering.! Heel blij mee. Product op precies zo als getoond op de website.

Supersnelle levering

Badkamernet had precies als 1 van de weinige winkels de U-vorm opstelling die wij nodig hadden voor onze douche. Handig om gewoon de maten aan te kunnen vinken die we nodig hadden. Contact gehad om te vragen hoelang de levering ongeveer ging duren, hele snelle reactie en na een dag werd onze bestelling al geleverd. Superfijn!

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.