Overzichtelijke bestelling en snelle levering

Mooi en snel geleverd

Perfecte service

Douchewand besteld en douchestang met regendouche, zwarte uitvoering. Binnen 3 werkdagen thuis, de service is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Een puntje, de koerier komt alleen als je dus zware spullen hebt besteld moet je hem wel even assisteren indien mogelijk. Controleren heeft de koerier geen tijd voor en je hoeft ook niet te tekenen, dit is wel een aandachtspunt.

Badkamer planet prima service, bezorging viel tegen maar is meteen goed opgepakt door hen.

Tevreden!

Na twee dagen al binnen en ziet er goed uit! Alles naar verwachting geleverd, kan niet wachten totdat het geïnstalleerd wordt. Hier is een tevreden klant!

Goede afspraak en levering. Vriendelijke chauffeur.

Ik heb alles als uitstekend ervaren. Dank jullie wel, met vriendelijke groet Fred Cornelder.

Snelle levering, product ziet er kwalitatief uit.

Ze doen wat is afgesproken en dat is in deze tijd wel eens anders

Goed bedrijf

Goede service, snelle levering!

Snelle levering. Korting toen ik telefonisch informatie vroeg en gelijk bestelde. Chauffeur belde zoals afgesproken een half uur voor levering.

Alles volgens afspraak

Spiegel besteld en 2 dagen later hangt deze al aan de muur in de badkamer.

Prima kwaliteit

Snelle service,

Donderdagavond laat besteld, de volgende dag een belletje voor de levering en maandag in huis. Keurig!

Beschrijving klopt precies en foto's ook. Snelle levering

Snelle correcte afhandeling

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd.

Keurige, nette en snelle levering!

Snelle en vlotte levering van de douche glaswand voor onze badkamer. Keurig persoonlijk contact gehad over de datum en tijd van de levering van onze bestelling! Zeker een aanrader! Ga zo door!!

Groot minpunt dat er geen beschrijving voor bevestiging van het product bij zit

Goede producten mooie prijs

We zijn zeer tevreden over onze elektrische handdoek radiators, ze zijn mooi, handig en werken goed. Ook werden ze snel Geleverd eb was alles goed ingepakt. Kleine kanttekening de bouten die er bij zaten waren niet goed, de eerste draaide al gelijk kapot door de ratel, dus ik jeb andere houtdraadbouten gebruikt. Dus al met al zijn wij zeer tevreden. Groeten Edwin

ok

Perfecte en snelle service!

Snelle levering. Perfecte dienst na verkoop!Voor herhaling vatbaar!

Sil

Snelle levering, conform afspraak, vooraf gebeld, zoals verwacht. een 10!

online snel gevonden wat ik zocht en besteld; dezelfde middag nog gebeld door de klantenservice en daardoor mijn bestelling nog kunnen aanpassen en het verschil in bestelling is gecrediteerd. Duidelijke communicatie via email en super snel geleverd.

Op tijd het juiste artikel geleverd

Goede service en snelle levering

Prachtige producten voor goede prijs

Mooie website met vele mooie producten voor een goede prijs. Snelle levering in een doos die 20 x zo groot was als de artikelen met teveel verpakkingsmateriaal, dat is wel een beetje overdreven.

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.