Uitstekend service

Uitstekend service, op tijd mijn bestelling ontvangen om door te kunnen gaan met mijn klus. Dankjewel

E-commerce met een persoonlijke invulling

Omdat voortgang badkamerbouw sneller ging dan verwacht had ik a la minute spullen nodig. 1 telefoontje later, kon ik spullen afhalen. Stond keurig klaar met mijn naam erop geschreven. Kreeg ook nog eens keurig verzendkosten geretourneerd. Super geregeld.

Perfect, ze hebben me uit de brand geholpen!

Door een foutje aan onze zijde hadden we nog geen fonteintje binnen terwijl de loodgieter al wel gestart was met de werkzaamheden. Ik mocht mijn bestelling direct afhalen bij het magazijn en zodoende kon mijn toilet met 1 bezoek van de loodgieter toch afgewerkt worden! Top service dus! En een mooi fonteintje voor niet te veel geld.

Heel mooie spiegel

Probleemloze snelle levering

Goede en snelle service

Onze bestelling werd zonder problemen geretourneerd. Bedrag is goed teruggestort

perfecte snelle levering

perfecte snelle levering

Snel, netjes!

Snelle service, goede communicatie, mooie spullen! Waarvoor je geld!

WC fontein

Precies het fonteintje wat ik uitgezocht had. Goed verpakt en snel geleverd. Dank.

Mooie site en snelle levering

Mooie site en snelle afhandeling van de levering

mooi, goed, maar spiegelverwarming is apart

een spiegel met verlichting en verwarming gekocht. heel mooi en dimbare verlichting. mooi en goed verpakt afgeleverd. een minnetje is wel dat de verwarming apart is, die je er op moet plakken, apart moet aansluiten en daar dus een aparte schakelaar op moet zetten.

Geweldig site en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden. Makkelijke site, snelle levering en prachtig product

goede service

Het bestellen ging makkelijk. Ze leverde binnen een week. Top service

Snelle en correcte levering

Snelle levering en kwaliteit

Product net als op de website, snelle levering, goede verpakking niets te klagen

Prima product

Alles zoals verwacht

Goede website en heel vriendelijk als je ze belt erg behulpzaam

Slecht

De bezorging was echt slecht ik een mevr van 68 jaar kon het zware pakket zelf naar boven sjouwen ondanks herhaalde vraag of de bezorgers2mannen het wilden doen maar ze kreeg nee mochten dat niet bij degalerij werdt het neer gezet ziet je maar te redden pas geopereerd zware tegen valler lang leven de normen en waarden. Dus nooit meer en ook geen aanbevelingen meer voor dit bedrijf gr Selma snippe.

100 procent te vreden

op tijd en alles goed

Persoonlijke service

Doordat een andere bekende sanitairzaak ons telkens beschadigde producten toestuurden, kwamen we bij Badkamerplanet terecht. Direct bij de eerste bestelling was alles compleet en in super staat, de prijs-kwaliteit verhouding is ontzettend goed. De PVD coatings op de kranen zijn veel beter dan de traditionele coatings bij andere merken. Toen we door problemen met onze aannemer pas lang na de retourtermijn erachter kwamen dat we toch niet helemaal het juiste hadden besteld, was Badkamerplanet flexibel, begripvol over de situatie en mochten we de artikelen toch nog ruilen. Hele fijne zaak, ik raad het iedereen aan die zowel goede kwaliteit als goede service zoekt tegen een aantrekkelijke prijs!

Duur

Kunststof douchesifon is, inclusief verzendkosten €45 nogal duur. Komt aan in een veel te grote doos zonder retourformulier of andere communicatie-uitingen.

Duidelijke info en vlug bezorgd

Goede kwaliteit, vlugge bezorging.

goede kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

Vlotte bezorging alleen dachten wij dat de voordeur bij een flat ook de eigen voordeur was .Maar het pakket kwam niet verder dan de hoofdingang. Bovendien had de bezorger geen steekwagen bij zich.Toch een beetje vreemd.

Mijn eerste ervaring met Badkamerplanet, rvs inbouw voor toiletrollen besteld en levering was prima op tijd dus top!

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.