Zeer snelle levering.

Top superbedrijf, klantvriendelijk en snel

Ik bestelde een badkamerspiegel met radio bij Badkamerplanet maar kwam er even later achter dat ik de spiegel zonder verwarming besteld had. Even later werd er gebeld door Badkamerplanet dat ze de spiegel de volgende dag al kwamen brengen. Na te hebben uitgelegd dat ik graag met verwarming wou hebben en een foutje had gemaakt werd mij verteld dat ze mij een spiegel met verwarming zouden bezorgen en het prijs verschil hoefde ik niet te betalen, dat is toch een super service, top top top. Iets later heb ik ook een glazen douchewand bij ze besteld want voor die prijs kon ik nergens anders terecht en nog wel 10 mm dik veiligheids glas, overal anders is het 8 mm en nog veel duurder Ook deze douchewand kwamen ze snel brengen en de jongens die het brachten hebben het keurig daar neer gezet waar ik het wou hebben en onbeschadigd kwam het binnen Al met al een super bedrijf en zij laten zien hoe het ook kan

Makkelijk en snel

Eenvoudig via de website besteld voor een prima prijs. Dezelfde avond (op zondag) kregen we al een bevestiging dat het product naar de bezorger gaat.

Alles was netjes verpakt. De bezorger was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Service was top

Snelle levering en super mooie kwaliteit

Snel gevonden, snel geleverd

2 stuks mooie geborstelde rvs reserve-rol houders gekocht voor €75 p/st ipv dezelfde elders voor €199......zelfde merk, zelfde perfecte kwaliteit maar hoop centjes bespaard...en héél snel geleverd....wat wil een mens nog meer !!!

Great service and

Greets. Everything turned out perfect. Happy with the new shower cabine !

Snelle levering en artikel voldoet aan verwachting

Regendouche besteld. Snelle levering, mooi artikel en super gunstig geprijsd. Zeer tevreden

Quick on the service

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering van mijn bestelde producten, producten van hoge kwaliteit en ruim assortiment.

Top kwaliteit van product en service

Prettig

Super mooie wastafeltje, ben heel blij mee

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Volgens bevestiging geleverd

Goed product op tijd geleverd.

Redelijk snel geleverd

Mooie kwaliteit de regendoche montage ging Oke.

Douchecabine

Mooie glazen cabine hier besteld. Beschrijving niet zo duidelijk. Maten kloppen niet zodat we de boel een maal moesten verstellen en dus 3 keer gat in tegels hebben. De beschrijving moet echt beter. Verder snel geleverd en een mooie douchecabine nu.

Mooi product goede prijs. Een vd 2 scharnieren is niet ingefrased waardoor de schroeven wat uitsteken. Logistiek kan beter. Geen beloftes tussen bepaalde secure tijden maken. Schept verwachtingen en onhandig. Chauffeur kwam 2 uur later dan gepland.

PrimA

Keurig op de hoogte gehouden qua levertijd

Goede website makkelijk om te bestellen

Wij hebben dit besteld bij badkamerplanet .Goede website en makkelijk heen weer tussen verschillende pagina's. Snel geleverd. Jacob

Hardstenen douchebak besteld. Prachtig. Alleen verschrikkelijk zwaar. Maar dat had ik kunnen weten.

Hele mooie spiegel en snel geleverd

Spiegel besteld gisteren is deze geleverd En vandaag hebben we de spiegel opgehangen verwarming erachter geplakt en een make-up spiegel erin met rondom led verlichting erin We zijn er super blij mee .

Adequate klantenservice, goede prijzen

Informatie van de klantenservice is Adequate en duidelijk, verwarming voor Een spiegel besteld was 2 dagen later in huis.

Douchecabine keurig verpakt en op tijd geleverd.

Voordat de cabine werd thuis afgeleverd werden wij gebeld of we thuis waren en dat de chauffeur onderweg was naar ons. Cabine werd keurig binnen gezet. Cabine is van goede zware kwaliteit. Op termijn zal deze geplaatst worden omdat we ons huis aan het renoveren zijn en er meerdere onderdelen van het huis vernieuwt zullen worden. Badkamerplanet heeft in mijn ogen voldaan aan onze wens ! Een compliment is hier op z""n plaats.

Geweldig service

Snel gestuurd.top

Uitstekende service

Op basis van één product een review schrijven zal niet helemaal een beeld schetsen, maar ik zal het proberen. We hebben voor de nieuwe badkamer de inbouw closetrolhouder gekocht omdat we dachten dat zoiets handig zou zijn en mooi zou staan. Het ding was snel nodig omdat de stukadoor de volgende dag aan de slag zou gaan dus gebeld en er was volop begrip; ik kon de houder rechtsreeks ophalen in hun magazijn/fabrikant. Top geregeld! Nu de houder is gemonteerd valt het gebruik best tegen. Het is lastig om een nieuwe rol te plaatsen in de krappe ruimte en bij afrollen dondert het geheel nog weleens uit de houder. De as waarop de wc-rol zit, heeft een veer die niet strak genoeg om de as (met wc-rol) op z'n plaats te houden. Mettertijd ontwikkel je een handigheid om een nieuwe rol te plaatsen en rol je het wc papier met enig beleid af, maar ik denk niet dat we een 2e keer dit product zullen aanschaffen. Wat overigens niet betekent dat we geen aanschaf meer zullen doen bij Badkamerplanet in het algemeen! Resumé: onvoldoende voor het product in kwestie, maar zeker voldoende voor Badkamerplanet zelf.

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.