Top service!

Voorafgaand aan mijn online bestelling had ik een aantal vragen, die super snel zijn beantwoord door een zeer vriendelijke medewerker. Product werd ook nog es op tijd en heel snel geleverd.

Kwaliteit en snelle levering

Fonteintje in toilet besteld, uitstekende kwaliteit, prijs ook, voldoet aan de beschrijving! Snelle levering en heel goed verpakt

Goede service, snel in het oplossen van vragen

Ondanks de bestelling niet compleet was ivm missen afdekdopje is het super snel opgelost en kreeg ik binnen een dag een nieuw artikel opgestuurd.

Prima prijs, goede kwaliteit en goed geregeld

Douchecabine besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit, werd snel conform afspraak gratis aan huis geleverd. Helemaal top!

Ruim assortiment , snelle levering

Heldere website met een ruim assortiment. Berichtgeving met betrekking tot levering was top. Zeker aan te bevelen!!

Goed verpakt en snel bezorgt

prima online verkoop en service

Goede aankoop en service

Snelle levering en goede website

Goede service, snelle levering

Mooi badkamermeubel besteld, zeer snel bezorgd, goed telefonisch bereikbaar, klantvriendelijk en behulpzaam.

Prima service en mooie fonteinset

Goede website, mooie fonteinset van goede kwaliteit en snelle levering

Snelle goede service

Onderdelen voor badkamer besteld, snelle service en goed geleverd.

Super douche/ badkraan

Kraan besteld en netjes verpakt afgeleverd op de juiste dag.

Douchedeur besteld. Is keurig en snel volgens afspraak geleverd.

duidelijk snel en goedkoop

hele goede kwaliteit voor een aangename prijs. goede uitleg over product en medewerkers makkelijk te spreken en advies ingewonnen. alles volgens afspraak geregeld dus prima

Voldeed aan de verwachting

Voldeed aan de verwachting

Top product en top service

Nemen de tl op Doen wat ze beloven

Mooie fontein gevonden

Mooie fontein set hier gevonden. Scherp geprijsd en lekker vlot binnen.

Goede voorlichting en service

Keurig op tijd geleverd en prima product.

Super tevreden

Heel snel geleverd, en helemaal fantastisch dat je gebeld word door de chauffeur hoe laat hij bij je aan de deur staat. Groetjes Ria uit Putten

Goed zo als het moet

Goed zo als het moet

Zeer goede Service

Ik heb een douchekraan besteld. Een onderdeel was defect en gelijk een nieuwe ontvangen.

Goede service!

Fontein met verkeerde kraangat geleverd. Deze bleek vanuit de leverancier in de verkeerde doos te zitten. Direct telefonisch contact gehad waarna ze de eerst volgende dag direct alsnog het goede product hebben opgestuurd. En het verkeerde product kosteloos kunnen retourneren uiteraard. Al met al snel en netjes opgelost!

Precies als gehoopt

Snel, betrouwbaar en scherp geprijsd

Klantvriendelijk

Doordat de showroom wordt verbouwd, kon daar de wastafel die ik op het oog had, niet bekeken worden. Er werd gelijk aangeboden om - op afspraak - bij de leverancier te gaan kijken. Ik kon 's middags al terecht. De leverancier nam de tijd om mij op m'n gemak de wastafel te laten bekijken en ik kon de wastafel ter plekke bestellen, betalen en meenemen. De vriendelijke medewerker heeft de wastafel ook nog in m'n kofferbak gelegd. Super service!

snel bezorgd en goed ontvangen

het artikel is netjes verpakt en als op de site en foto s . we zijn content met het product. alleen de afdop ringen voor de kraag tegen de tegel muur zijn te dik en te groot, daar onze kraag op de tegels zit.

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.