Mooie producten!

Snelle levering en goede betaalbare producten!

Supersnelle levering

Heel zorgvuldig was mijn pakket verpakt, top. Snelle levering, top Ik zou zo weer wat bestellen!!!!!

Helemaal goed!

Snelle levering. Product was netjes verpakt en zag er goed uit.

Levertijd

Tijdig geleverd, niet vandaag besteld morgen in huis maar dat is ook niet te verwachten met de drukte bij de verzender. Product nog niet kunnen beoordelen, moet nog ingebouwd worden.

Good Customer service

The product I ordered didn't fit my needs, Bedkamerplanet helped arrange a quick refund.

Goedkopere prijs dan bij andere leveranciers. Super snelle levering.

Goede prijzen, kwaliteit. Snel geleverd.

tot nu toe goed even afwachten tot de bestelling geleverd wordt.

tot nu toe goed even wachten of ik de bestelling geleverd krijg.

Mooi product snel geleverd .

Mooie hardstenen fontein geleverd gekregen .

Perfect advies

Soepele verzending. Leuke prijzen

Goede service voor een mooie prijs

Het bestellen van een douche wand ging heel eenvoudig en was precies hetgeen wij zochten . Na betaling met ideal kregen wij vrij snel een bevestiging per mail. Ook de vragen die wij nog hadden werden heel vriendelijk en duidelijk telefonisch beantwoord. De gemaakt afspraken werden ook nog per mail bevestigd. Op de afgesproken datum werd de wand keurig in het aangegeven tijdvak bezorgd en neergezet. De wand zelf staat nog ingepakt en daar kunnen wij nu nog niets over zeggen. Daarom 4 sterren want tot nu toe zijn wij zeer tevreden. Wij raden badkamerplanet zeker aan als u op zoek bent naar spullen voor uw badkamer.

Gemakkelijke website, snelle levering

Op de website vonden wij een fantastisch fonteinwasbakje, welke na bestellen zeer snel en netjes werd afgeleverd volgens afspraak.

Snelle levering en goed kwaliteit

Snelle levering en goed kwaliteit

I

Glaswand 90 breed is 86 raar rest prima in orde

Snel geleverd zoals beloofd

Een kraan besteld en die werd vlot geleverd.

Duidelijk, snel en meedenkend!

Er ging iets mis bij de bezorgdienst maar omdat ons product haast had hebben ze meteen zelf geleverd. Super service!

Product goed !

Snelle levering. Zeer klantvriendelijk

Goede en snelle service!

Na een korte zoektocht, heb ik meteen op de site gevonden wat ik nodig heb. Goede service!

Goede en snelle levering

We hebben een nieuwe douche besteld. Hij was snel binnen en alles was snel geregeld!

Closetrohouder

Wij hebben de closetrolhouder besteld en de volgende dag werd hij heel keurig geleverd

Super service en vriendelijke mensen en top geholpen

Contact gehad met “badkamerplanet” en netjes te woord gestaan en er werd mij verteld dat ik de mat zwarte douchemeng kraan met stang en regendouche voor de kerst binnnen zou hebben en dat is gebeurd. Werd door het bedrijf persoonlijk geleverd wat echt super was, zodat ik voor de kerst mijn badkamer af zou krijgen! Ik was zelf een beetje laat met bestellen maar dat was geen probleem werd mij verteld! Super service, goed e-mail contact en voor een goed bedrag een hele mooie douche meng kraan geleverd. Top service

Prima geregeld

Goede qualiteit en snel geleverd, ondanks de drukte. In één woord: prima

Komen afspraken na.

Op tijd in huis.

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.