Goede spullen en levering

Na lang zoeken een op het internet een groot volume box gevonden die wij willen gebruiken voor de paarden bij BCF. Franco thuis afgeleverd en de goedkoopste. De chauffeur belde netjes op dat hij hem op het terrein had gezet... Geweldig Ik zou graag willen dat meerdere leveranciers zo omgingen met hun klanten

Goed zoals het hoort

Gewoon goed

Snel en vriendelijke geholpen, bestelling opgehaald

Bestelling (spanbanden) geplaatst, werd keurig bevestigd en de volgende dag kon ik het al bij het magazijn in Best ophalen. Prijs, kwaliteit en service waren helemaal prima.

Goed ervaren alleen was het fout gegaan met bezorg adres maar heb de spullen ontvangen

Super geholpen!

De door mij bestelde stangen waren te lang. Door BCF kosteloos op maat gemaakt. Tevens snelle levering. Super service!

Goei Spul!

Hele degelijke materialen en goede service, hier wil ik wel vaker span materiaal bestellen.

Makkelijke webshop en snelle levering

Vriendelijke geholpen, hulpvaardig en klantvriendelijk. Tevens teruggebeld, duidelijke communicatie.

Goed en snel

Ik moest me eigen nog aanmelden en wilde graag met een rekening betalen achteraf. Binnen ee half uur allemaal goedgekeurd en geregeld. Top !!!!

Meedenkend en klantvriendelijk

Snel, correct, duidelijk

Snel correct

snelle en correcte levering

uitstekend

Voldoen prima

Pima

Top product

Top product en snelle levering

Prima, snel geregeld en goede service

.......

..........

Topproduct aan goede prijs.

Snelle levering. Dus helemaal tevreden.

Goede service: Prettige communicatie en snelle oplossing

Chauffeur kon de eerste keer de bestelling niet afleveren. Ontving snel daarna een email en een telefoontje van BCF om een nieuwe afleverafspraak te maken. De communicatie ging ook op een prettige manier. Fijn zo'n proactieve houding. Top service!!!

Snel, correct en precies wat ik besteld heb.

Zoals verwacht, altijd goed en snel

Snelle, secure afhandeling van de bestelling.

Positieve ervaring, alles intact en snel geleverd

Alles werd snel geleverd, geen problemen. Helaas één minpuntje: een 5 mm schuimplaatje van 35x25cm werd in een aparte doos (!) geleverd waar er wel 100 in konden. Niet erg milieubewust vergeleken met de gerecycled plastic Rako bakken. 'Zelfklevend' bleek te bestaan uit 3 strookjes dubbelzijdig tape van 25 cm tegen de meerprijs van ruim 1 euro per strookje. Dat kan ik ook zelf wel, en had duidelijker op de website mogen staan. :-)

Toppers in meedenken

Dit is geen gewone dozen schuiver, maar een leverancier die meedenkt, Even snel iets nodig? Bel met ze en ze proberen het te fixen voor je. Kortom een echte aanrader!

Ziet er top uit, werk ook goed !

Naar verwachting

Goede service en kwaliteit.

Over BCF-Products.nl

BCF-Products biedt sinds 2007 een breed assortiment voor uw ladingzekering en logistiek. Van hijsen tot stuwen en van beveiligen tot opbergen, binnen diverse categorieën kunt u bij ons terecht. Met jarenlange ervaring in de branche en een persoonlijke benadering vinden wij altijd een oplossing om uw lading te zekeren of uw goederen binnen uw bedrijf of tijdens het transport te beschermen.