perfect geleverd en top kwaliteit

top geleverd en kwaliteit is super

Bestelling kon direct opgehaald worden

Snelheid is top, bestelling kon direct opgehaald worden.

De door ons bestelde artikelen kregen we lekker snel binnen

Snelle en vlotte service.

Na de bestelling telefonisch contact gehad. Een paar uur later kon ik de bestelling afhalen.

snelle en goede service .. bedankt Peter!

Spoedje voor een klant.. opgevraagd bij Peter en meteen kunnen afhalen. Top service!!

Bijzonder goede prijs kwaliteit verhouding

Bedrijfsmatig werk ik al mijn hele leven met sjorbanden. De onlangs bestelde sjorbanden van BCF-Products zijn van super goede kwaliteit. Voorzien van keurmerk en maximale belasting. Degelijk en kwalitatief. Ik ben bij BCF-Products terecht gekomen omdat zij de banden zelfs op maat en in vele kleuren kunnen leveren. Dan is de levertijd iets langer dan bij van het standaard assortiment maar dat is natuurlijk logisch. Kortom; erg tevreden en voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Top en een mooi product

Goed en snel geregeld

Alles goed geregeld , zal de volgende keer weer artikelen bestellen.

Geweldig !!!!!

Ga zo verder was geweldig zeer mooie spanbanden en geleverd zoals afgesproken. Groetjes Pim.

Zeer goede sevice .

Goede levering en snel.

uitstekend

prima service, snel antwoord op je vragen

Ruim voldoende.

Vlot en snel gehandeld, goed te woord gestaan telefonisch en producten naar alle tevredenheid. Tot de volgende keer weer. Willem Jan, TSN Groen Houten

Goede communicatie!

Goede en persoonlijke service

Goede en persoonlijke service

Alles klopt, simpel en probleemloos.

Goede website, goede productinformatie, prima prijs en kwaliteit. Kom zeker nog terug.

Goede en duidelijke uitleg

Prima service, levering en klantvriendelijkheid.

Snel en netjes verzorgd geleverd.

Netjes op tijd en goede kwaliteit

Producten besteld en snel geleverd. Voldoende verpakt. Spullen van goede kwaliteit

Snel en doeltreffend

Eenvoudig en overzichtelijk bestellen.

Levering keurig optijd. Telefonist contact was zeer behulpzaam. Goede service.

snelle service

De verzendkosten zijn wel duur . volgende keer denk ik er over na.

Ik werd goed geholpen en het product was precies naar wens

Ik had voor een project bepaalde sjorbanden nodig op maat. Ik werd goed geholpen aan de telefoon. Vervolgens zijn de sjorbanden precies naar wens geleverd. Dus, top!

Vriendelijk te woord gestaan en snelle levering

Ik wilde mijn bestelling nog veranderen en dat is perfect opgepakt. Keurige snelle levering en prettige ervaring aan de telefoon. Zou er zeker weer wat bestellen.

Wederom prima geregeld met op materiaal

Mijn tweede bestelling die ook nu weer uitstekend verlopen is. Ik was zelf wat laat met bestellen, dus mijn eigen schuld dat niet alles voor mij op tijd binnen was. Gelukkig kon ik een deel al wel vast ophalen. De kwaliteit van de bestelde spanbanden werd ook direct gezien door mijn collega motorrijders, die ook direct interesse toonde.

Over BCF-Products.nl

BCF-Products biedt sinds 2007 een breed assortiment voor uw ladingzekering en logistiek. Van hijsen tot stuwen en van beveiligen tot opbergen, binnen diverse categorieën kunt u bij ons terecht. Met jarenlange ervaring in de branche en een persoonlijke benadering vinden wij altijd een oplossing om uw lading te zekeren of uw goederen binnen uw bedrijf of tijdens het transport te beschermen.