Goede prijs kwaliteit verhouding

TOP : correct handelen en snelle communicatie

TOP : correct handelen en snelle communicatie

Nette service, goed product

Na een verkeerde levering zonder gedoe alsnog het juiste product ontvangen! Mooie kwaliteit spanbanden.

Top service.

De bestelde producten waren toch niet onmiddellijk leverbaar zoals op de website beschreven. Maar door de uitleg van de zeer vriendelijke aftersales was de korte wachttijd geen probleem.

prima product, wel dure verpakkingskosten

Buiten proportie om voor 5 € producten te kopen en voor 10€ verpakkings en verzendkosten te rekenen...

Product voldoet prima.

Snelle levering van goed product!

Persoonlijke hulp ontvangen. Bestelling aangepast naar het juiste. Snel geleverd. Vriendelijk aan telefoon. Goed prijs. Wat kan een mens zich meer wensen?

efficient

niets op aan te merken, exact zoals verwacht

Had besteld via internet. Was uitgegaan van een standaard lengte telescoopstang. Werd de dag er na al gebeld of ik de exacte hoogte van de bedrijfswagen. Dan maakten ze het meteen even op de juiste hoogte. Das is echt service, Bedankt!!

Niets op aan te merken

Goede website. Duidelijke kommunicatie. Uitstekende produkten

geleverd zoals verwacht

geen opmerkingen over de wijze van handelen, prima dus

Positief

duidelijke site, voor vragen goed bereikbaar en correcte levering

Doen wat ze zeggen en beloven!

Bestelling verliep vlot. Snelle feedback. Ik ben gaan ophalen en ook dat verliep prima. Telefonisch contact ok! Positieve ervaring!!

Vriendelijk en goed geholpen (in de avonduren) en razendsnelle bezorging

bestelling ingeven en afwerken gaat zeer vlot

beetje verwarrend is dat ik zowel van BPost als van DHL een bevestiging van levering gekregen heb

snel geregeld en goed voor elkaar

Net bedrijf

Net bedrijf en aardige mensen om zaken mee te doen.

Top geregeld en snel geleverd!

Top geregeld en snel geleverd!

Helemaal Top!

Super klantgericht, goed advies en denken met je mee.

mooi product, keurige klantafhandeling

goed product

Sorry, geen verbeterpunten, prima beoordeling, producten kwamen keurig zoals gepland binnen.

Goed en snel

Product voldoet prima was alleen nietzo goed verpakt. En vond de verzendkosten vrij hoog 10 euro.

Goede service en goed geholpen

helemaal goed

goede kwaliteit en snelle levering

Behulpzaam en vriendelijk!

Ik kwam langs bij BCF om stuwzakken te bekijken en kopen en ben daarmee heel vrolijk de deur uit gelopen. Peter heeft me geholpen. Ik voelde me goed geïnformeerd over het bedrijf en het materiaal wat ik kocht en was blij met de openheid en geduld waarmee ik ben geholpen. Vriendelijke sfeer!

Over BCF-Products.nl

BCF-Products biedt sinds 2007 een breed assortiment voor uw ladingzekering en logistiek. Van hijsen tot stuwen en van beveiligen tot opbergen, binnen diverse categorieën kunt u bij ons terecht. Met jarenlange ervaring in de branche en een persoonlijke benadering vinden wij altijd een oplossing om uw lading te zekeren of uw goederen binnen uw bedrijf of tijdens het transport te beschermen.