Filtre

Zowel het bestelde overhemd als ook de verpakking en snelheid van leveren was top. Aanrader!!

Voortreffelijk

Duidelijke site, grote keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding. Supersnelle bezorging in een zeer verzorgde verpakking! Een voorbeeld voor vele internet winkels!

Onovertroffen

Prachtige collectie, super snelle levering! Kan niet mooier.

Overzicht en duidelijke website

Enige minpuntje is dat je geen update krijgt van een retourzending. Ik weet na een week nog steeds niet of het retour artikel is aangekomen en of het wordt gecrediteerd. Inmiddels 3 bestellingen gedaan en ik ben erg positief!

Geweldig goed

Geweldig goed ga zo door

Goede kwaliteit en snel geleverd

Moo product. Voldoet aan verwachting en snel geleverd

beetje jammer

Ik bestelde 2 truien, XXL. De ene (hugo Boss) prima, de andere (polo) leek wel een grote zak. Veel te groot, pasvorm, 'valt groot' oid toevoegen. Ik bestel nooit twee maten om dan de 'verkeerde'terug te sturen, maar als je meldt dat iets te groot valt is het wel aardig om een aanbieding te krijgen voor een maat kleiner. 1 van de 3 overhemden was een kleine fit. Of ik heb er overheen gelzen of het stond er niet goed bij..

Keurige spijkerbroek, keurig verpakt en lekker snel.

Mooie spijkerbroek, keurig verpakt en lekker snel bezorgt.

Goede pasvorm

Goede pasvorm, snelle levering goed ingepakt, alles was perfect!

Zoals men mag verwachten.

Prima kwaliteit, en snelle levering.

Prijs kwaliteit n snel levering.. N mooie korting..

Super aanbod, service en retourvoorwaarden

Ik heb nu twee keer een bestelling geplaatst bij OverhemdenOnline.nl. Beide keren werden mijn bestelling snel geleverd. De eerste keer in een super mooie blauw/witte doos met Overhemden Online erop, de tweede keer in een "gewone" bruine doos. Door de mooie doos gaf de eerste bestelling wel een wat meer exclusieve ervaring dan de tweede (voor wat het waard is). De eerste keer had ik per ongeluk bijna alles in de verkeerde maat besteld en moest toen m.u.v. één polo shirt de gehele bestelling retour sturen. De retour bon zit al bij de bestelling dus retour sturen gaat echt super makkelijk. Ik voelde me er wel een beetje schuldig over. Ik had snel mijn geld retour ontvangen. Tweede bestelling ook snel ontvangen (nu wel de goede maat besteld ;-)). Ik kan OverhemdenOnline van harte aanbevelen

Prima dienstverlening

De uitvoering n.a.v. onze vraag is snel, accuraat en voor ons als klant heel prettig geregeld.

Mooi product en snelle levering

Ik heb een manteljas besteld via Overhemdenonline.nl, de jas werd binnen een week geleverd in een mooie verpakking inclusief een hoes om de jas op te bergen in de kast oid voor de periode waarin deze niet gedragen wordt.

Voortreffelijke afhandeling bestelling en levering in mooie verpakking

Vlotte probleemloze bestelling en afhandeling van mijn order

Goede prijs voor normaal dure broek, snel geleverd!

Prima verlopen

super goed

Goede website ruime keuze en goede prijs kwaliteits verhouding en snelle levering.

Correcte levering.

Positief over overhemden.nl. Overzichtelijke site, ruime keus en goede levering.

2 stuks overhemden

mooie overhemden, passen perfect en levertijd binnen 3 dagen, kortom Top!

Retouren worden niet afgehandeld

Ik hé drie truien teruggestuurd. Er komt zelfs geen ontvangstbevestiging, laat staa geld terug

snel geleverd, goed verpakt en prima artikel

De levering voldoet helemaal aan de verwachting, was prima verpakt en dus beschermd en snel (zeker snel genoeg ;-) geleverd. Kortom prima ervaring

Vlotte levering

Vlotte levering

Prima geregeld.

Prima.

Top communicatie

Er wordt duidelijk gecommuniceerd over je bestelling en altijd op tijd geleverd

uitstekend

goed geregeld, ga zo door

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX