Filtre

Keurig in een een mooie doos verpakt is de bestelling aangekomen. Vind ik netjes.

Keurig verzorgde order

Kopen en geleverd krijgen zoals het moet zijn

Prettig zaken doen, ook voor grote maten! en deze doen ook mee in de opruiming! Vind eigenlijk altijd wat ik zoek, Succes!

Mooie site en snelle levering

Heb goede ervaringen met dit bedrijf….duidelijk en snelle levering

Overzichtelijke webshop. Veilige verpakte aankopen. Snelle verzend service, ook voor retourneren.

Perfecte bezorging Goede prijs kwaliteit verhouding

prima keurig ingepakt

Reclame kost geld. Dus ook een review.

Geen commentaar.

Fijn bedrijf

Al jarenlang bestel ik overhemden e.d. bij dit bedrijf. Leveringen zijn altijd snel en als er een product niet op voorraad is, dan wordt dit ook direct gemeld. Telefonisch contact is altijd vriendelijk en je wordt waar mogelijk geholpen. Bij retourneren van een product is ook de terugbetaling altijd snel geregeld. Al met al dus een fijn bedrijf om bij te bestellen.

Voldoet aan mijn verwachting.

Ben tevreden met het bestelde artikel.

alles goed en netjes afgewerkt

Buitengewoon

Het is een uiterst gemakkelijk te navigeren website. De kleding die wordt aangeboden ziet er bij aflevering precies hetzelfde uit. Zeer professionele verpakking. Een specifieke vraag over een tussenjas is telefonisch naar tevredenheid beantwoord.

Fijne web winkel

Heb hier vaker kleding gekocht. Was bijna altijd prima. Een keer niet. Niets aan te doenl

Fijne service, uiteindelijk goed geslaagd!

Jas besteld voor mijn man. Draagt normaal maat XL en is 200cm. Maat XXL lengtemaat besteld. Helaas vielen de jassen van portefino veel kleiner dan verwacht. Daarom 2 bestellingen moeten plaatsen en 2 jassen geretourneerd. Maar uiteindelijk mooie jas gehouden (lengtemaat 4xl). Goede service vanuit webwinkel.

Goed assortiment en prijzen

Prima service, snel en netjes

Duidelijke website, goede voorwaarden, makkelijk bestellen, en evt retourneren. Keurig geleverd en precies als op foto+beschrijving. Helemaal tevreden.

Prachtige overhemden. Mooie korting in de sale;) Snelle levering. Keuring verpakt!

Geweldig!

Zeer correcte communicatie. Snelle levering, mooi en netjes verpakt!

Correcte levering

levering conform belofte

Zeer tevreden!

Ik heb meerdere artikelen besteld de afgelopen jaren. Er wordt altijd geleverd wat besteld is en de communicatie is helder.

Bedankt, alles perfect gegaan ook de achteraf betaling, zeer tevreden.

Bedankt, alles is perfect gegaan ook de achteraf betaling, zeer tevreden.

Super snelle levering.

Product snel ontvangen, retourproces verliep ook snel

uitstekend!

Prima geregeld en past altijd voor een mooie prijs!

Ik bestel al sinds jaar en dag altijd Ledub overhemden. Ivm mijn lengte heb ik extra lange mouwen nodig (7). Prachtige kwaliteit blouse van Ledub bestel ik regelmatig bij overhemdenonline.nl omsat ze altijd passen en 100% snel en netjes worden geleverd!

Fijne overhemden met fijne website

Mooie business shirts en goede en overzichtelijke website.

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX