Filtre

Echt zoals het hoort

De totale afhandeling van mijn bestelling, met terugsturen, betaling retourneren, en de nieuwe bestelling verzenden, werd snel en correct uitgevoerd. Hulde.

Zeer snel geleverd

Altijd keurig op tijd en mooi assortiment

Koop hier al jaren. Zowel online als in de winkel. Beide zijn altijd prettige ervaringen. Goed advies, mooi assortiment en redelijk geprijsd.

altijd de perfecte maat kleur ik ben erg tevreden over de kwaliteit TOP

ik ben al jaren klant en heb een grote maat nodig en dat is prima geregeld en meestal de volgende dag geleverd !!!! in een prima verpakking !! ik kan geen min punten vinden en terug zenden geen probleem en geld terug echt TOP!!!!! groetjes John

Snelle verzending in een mooie verpakking

Snelle verzending overhemd. Mooi verpakt in een doos.

Prima service maar jammer van de kortingscode die 2 dagen later beschikbaar komt..

2 dagen na bestellen ontvang ik een mail met 10% extra korting op de summersale. Dat is wel een domper; niet alleen vanwege het bedrag maar meer het principe. Verder prima service.

super tevreden!!!!

zowel met de telefonische informatie, snelle bezorging en bij een retourzending een heel correcte afhandeling.!!!!

Perfecte handelaars

Ik had geen retouretiket ontvangen en met een latere zending is die meegestuurd, knap. Dit zijn mensen die handel goed begrijpen en dat doen ze met zeer mooie polo’s die volgens het maatlabel een perfecte pasvorm hebben. Dankjewel!

Prima producten, correcte en snelle toezending.

Product en verpakking perfect in orde

Niets op aan te merken

PPrima prijs/kwakiteit verhoudindg en correcte afwikkeling van bestellingenen

Zie boven

Makkelijk te bestellen en snelle levering

snel geleverd, keurig verpaki

Mijn bestelling werd snel geleverd en was keurig verpakt. Polo viel iets klein, maar retourneren gaat heel eenvoudig. Gelijk maatje groter besteld, had ik ook snel binnen.

De bestelling werd probleemloos geleverd: bedankt!

zie vorige vraag$antwoord

Prima snel geleverd en mooie kwaliteit

Het bestellen ging heel makkelijk en de kleding is van goede kwaliteit. Wel vind ik de retourprocedure nogal gecompliceerd en ouderwets dat je met een pen op de pakbon moet aangeven welke dingen je retour stuurt. Het is bij een grote bestelling ook moeilijk terug te vinden welke nummers bij welke shirts horen en sommige nummers op de kleding zijn ook niet compleet, waardoor het soms echt zoeken is.

Mooie kwaliteit, netjes op tijd en keurig verpakt!

Mooie kwaliteit, netjes op tijd en keurig verpakt!

Snelle bezorging en prima product

Bezorging keurig op het aangegeven moment. Voldeed aan de verwachting

Heel goed geregeld allemaal

Heel gemakkelijk 4 overhemden besteld, super snel geleverd, 1 overhemd retour, geen kosten, supersnel bevestiging en geld retour. Maak ik wel eens anders mee. Erg blij mee!

Snelle en verzorgde levering.

Snelle en juiste levering

Gemakkelijk bestellen en geen problemen bij eventuele retour

snelle en zorgvuldige levering

product is altijd goed verpakt en wordt op afgesproken tijd geleverd

niet al te best

Ik ging ervan uit 5 onderbroeken voor de prijs van 4. Achteraf bleek dat ik 5 pakjes had moeten bestellen om er 1 gratis te krijgen. Als je nogeens een actie houd graag duidelijk zijn, dit vond ik toch wel misleidend. Ik heb anderen de aanbieding laten lezen maar die dachten er hetzelfde hierover.

Levert wat je zocht

Online koopervaring. Goede site, duidelijke stappen, correcte bezorging & communicatie. Beveel het aan.

snelle levering goede kwaliteit.

Prachtige overhemden!

Overzichtelijke website. Ruime keus. Prima prijzen. Snel te bestellen en volgens afspraak geleverd. Geweldig!

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX