Filtre

Goede service en snelle levering.

Uitstekend.

Super snelle en nette levering!

Alles perfect in orde!

Alles mooi op tijd geleverd

Gewoon excellent

Eindelijk kleding voor maten (1,98 meter) die je moeilijk in een kledingwinkel vindt. Een assortiment die bij jouw stijl past.

Snelle Levering

Goede kwaliteits&betaalbare Polo's!

Een topper !

Mooie, toffe design van shirts waar ik persoonlijk er erg leuk mee sta en waar ik vele positieve reactie krijg. Dus doe ik gratis extra reclame voor jullie. Ze zitten fijn om het lichaam en zien er tof uit. Zeker aanbevelen aan iedereen.

Goede producten maar waardeloze post.nl service

Post.nl meldt “bezorging mislukt. U was niet thuis@ Dat waren wij wel, en geen briefje in de brievenbus. Volgende dag was uw pakket niet bij het afhaalpunt. “Vanwege de chaos bij Post.nl” meldt de kantoorhouder. Dag erop wel. Pakket opgehaald. Kreeg vervolgens 4! Berichten dat het pakket er nog niet was. Kies een andere bezorgdienst. Dit kost u business!

Prima kwaliteit En vlotte levering

Zie boven

Perfecte levering

De levering was perfect op tijd (snel), keurig ingepakt en voldeed aan alle verwachtingen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit kleding en goede service. Altijd netjes op tijd geleverd.

Perfecte service

Heel snelle levering . Alles goed verpakt. De inhoud van het pakket voldeed aan mijn verwachtingen. Een aanrader

Perfect!!!

Prima op tijd. Broek past uitstekend. Kleur goed en kwaliteit ook!

prima service en website, uitstekende verpakking.

zie hierboven

Goede kwaliteitsproducten

Prima kwaliteit en vlotte levering en ondersteudning. Complimenten

Heeft voor mij het juste merk (Casa Moda)

Ik wist niet dat Casa Moda een ruimere pasvorm heeft d`t voor mij geschikter is dan al dat slim-fit !

Redelijk goed

Prima levering van shirts maar 1 shirt foute maat (te groot). Is retour gezonden. Hopelijk geld terug of shirt met goede maat 54 en niet 64

Dit moet je gewoon eens proberen!

Ben al jaren een zeer tevreden klant van OverhemdenOnline. Mooie collectie, goede prijzen, top verzending. En ook de after sales (bij vragen of ruilen) is top. Ik krijg regelmatig de opmerking "goh, wat heb jij altijd leuke overhemden aan". Onder andere Eden Valley is een merk dat ik graag draag. Daarom, probeer gewoon eens een shirt van OverhemdenOnline. Je blijft klant!

Alles vlot verlopen

Prima, heel tevreden !

Snelle levering. Vlotte beantwoording mail bij vragen. Mooie polo’s. Inmiddels 2 bestellingen geplaatst naar volle tevredenheid.

Kwaliteit, zowel de polo als de service.

Heel tevreden. Kan niet beter.

prima afwikkeling

Mooie polo besteld alleen de maatgeving was niet correct, retour gestuurd en perfect afgehandeld

snel en kwaliteit

eenvoudig uit zoeken en maattabel te lezen bestelling binnen 24u geleverd verpakking is prima

Keurig en snel geholpen. Na retournering alles zich snel in orde gemaakt en geld terug gestort

Prachtige blouses

Mooie blousen, mooie prijs, snel geleverd!

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX