Snelle goede levering

Vd twee een gehouden

zeer goed

Ondanks het feit dat ik de pull heb moeten terugsturen omdat hij te klein is, was de service prima.

De meyer broeken passen perfect, snelle levering en netjes ingepakt, dankjewel aan het team!

Prima geregeld

Ruime keuze , snelle levering

Snelle levering, goed ingepakt.

Mooie kwaliteit

Ik had te grote maar besteld. Of het valt groter. Dat laatste denk ik. Mn man draagt altijd xxl maar dit stond nu te ruim

Top !

Tout était parfait, excellent prix et livraison rapide. Merci

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Professional and quick

Great to work with, package arrived beautifully wrapped. I had to return it for a different size, it was a very simple process

Prima kwaliteit, goede prijs en snel geleverd

Prachtige overhemden

De duidelijke foto's en beschrijvingen maken de keus makkelijk. Ook het kunnen zien van de maattabel helpt bij het maken van een goede keus. De overhemden worden binnen enkele dagen bezorgd.

Alles klopt hier, kwaliteit, prijs, service, retour, ... Indien problemen wordt altijd naar een oplossing gezocht! Perfect!

Trouwe klant

Ben al vele jaren client, nog nooit een klacht ergens over gehad. Laatste bestelling (trui met opstaande kraag) super goed en vooral heel erg mooi> Overhemden aldaar perfect, vestjes in het algemeen heel netjes en fijn om te dragen, prachtige giletjes

Mooie trui en betrouwbare levering

Mooie katoenen trui, met korting, en betrouwbare levering: top!

Perfecte snelle levering

Snelle levering, kledingstuk goed verpakt, bodywarmer voldoet aan verwachting

Accuraat

Levering snel en kleding top

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering. Niet alle maten en merken zijn hetzelfde. Shirts zijn netjes verpakt. Retour sturen wordt langzaam verwerkt.

Heel netjes verpakt en snelle levering.

Helaas was de bestelde broek niet maar de zin, echter was de afhandeling van de retourzendong prima en vlot.

Heel veel keuze en zeer vlotte afhandeling!=10/10!

Toppers

Gewoon zoals het hoort. Perfecte website, snelle levering.

Overhemd besteld en op tijd geleverd en van goede kwaliteit Keurig verpakt!

Mooi afgewerkt vest

Ik zocht een vest dat ik ook zakelijk kon dragen. Dit vest van Brax heeft een zakelijke uitstraling met een goede pasvorm, en is daarom een goede aanvulling dat ik naast een formeel jasje kan dragen. Kwaliteit is nog moeilijk te beoordelen na een paar keer dragen maar eerste indrukken zijn goed.

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX