Prima levering en kwaliteit

Snel en goed verpakt geleverd. Mooie kwaliteit hemden!

Snelle levering , ruime jeuze

Zoveel leuke overhemden om uit te kiezen. En heel snel en keurig verpakt geleverd.

Mijn winkel voor mouwlengte 7 overhemden

Ruime sortering in merk, kleur en stijl als het gaat om overhemden met extra lange mouwen. Kwaliteit is uitstekend. Ik slaag er steeds opnieuw. De website is lekker overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De service prima, snelle verzending. Kom er graag weer terug!

Goede producten, goede service

Aantal keer besteld. Snel geleverd, goede producten. Ook retournereng gaat snel en goed. Dit vind ik altijd een belangrijke indicatie dat een winkel betrouwbaar is.

Perfect verpakt, stof exact zoal omschreven.

Precies zoals ik verwachtte. Jammer dat post nl het pakket bij afwezigheid het voor de deur neerlegt. Lastig te bewijzen als het pakket gestolen wordt. Kortom het zijn perfecte overhemden. Grt. Ed Hilhorst

Gewoon uitstekend!

heldere site, klantenservice is prima bereikbaar en denkt mee

Goede en heldere site; klantenservice goed bereikbaar, vriendelijk en denkt mee. Eén klein minpuntje: als bestelling uit meerdere filialen/plaatsen moet komen, duurt de verzending wat langer.

zeer goed

de broeken die ik besteld heb waren goed

topbedrijf

Al veel overhemden gekocht en altijd in de goeie maat. De laatste keer paste "mijn" maat niet. Met de retourbon het overhemd geretourneerd zonder kosten en direct het geld terugontvangen. Goeie service.

Na mijn bestelling was het snel geleverd.

Geweldige service

Tijdens de Sale een poloshirt besteld en vanwege materiaal retour gestuurd. Bij de vervangende bestelling was de kortingscode ondertussen verlopen. Na een telefoontje met de klantenservice alsnog korting gekregen op de vervangende bestelling.

Verzending prima

Wat raar is dat een artikel 10 euro duurder is dan op de prijs label van het artikel.

Prima, op tijd en goede verzorging

Goede ervaring die ik graag herhaal.

Geheel conform verwachting

Gewoon goed, doen wat via de site wordt aangegeven.

Snelle afhandeling van de bestelling en aflevering

Prima wenshop

De kleding wordt verpakt in goede dozen en wordt snel verzonden. Ook is de kleding van goede kwaliteit. Kortom, een vertrouwde webshop.

Een dikke 10

Altijd perfect en snelle levering

Goede service!

Goede service. Snelle levering .

Topservice

Makkelijke site, eenvoudige afhandeling, goed verpakt. Meer dan in orde!!!

Top gratis verzending en zelfs gratis retour als het moest. Maar item is de goede maar dus top!

Snel en goede prijs

Zeer prettige website, makkelijk kiezen,

Vlotte levering, product voldoet aan verwachting

Al vaker een bestelling gedaan. Zou in het kader van duurzaamheid een minder luxe verpakking wensen, want deze gaat toch bij het oud papier.

Correct, mooi assortiment, scherpe prijzen

Bestel al 15j bij overhemden online, vooral vanwege mouwlengte 7. Mooi assortiment qua merken en designs. Snelle levering (mooi verpakt) en indien nodig gratis retourneren. Overzichtelijke website ook.

Ik koop altijd hetzelfde bij OverhemdenOnline.nl

Het bestelde komt snel aan, uitstekend verpakt, goed verzorgd, niets op aan te merken. Ik koop echter altijd hetzelfde, overhemden van steeds hetzelfde merk, zelfde maat, zelfde kleur, zelfde etc. Daarvan zijn er telkens maar een paar in voorraad. Regelmatig wil ik er wat meer tegelijk kopen, maar dat kan dan niet. Anders zou OverhemdenOnline.nl van mij misschien wel het cijfer 10 krijgen. :)

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX