3 Potrofino polo's besteld, snel bericht dat ze verzonden waren. Helaas had PostNL personeelstekort en kwamen ze een paar dagen later. Polo's waren goed verpakt en netjes aangekomen.

Geen goede ervaring omdat ik nog steeds mijn bestelling niet heb gekregen

Na een week communiceren met de klantendienst nog steeds geen oplossing aangeboden gekregen

Snel bezorgd en heel netjes verpakt!!

Keurig verpakt; een goede communicatie en zeer snel bezorgd!!!

Topkwaliteit en nette levering

Zeer betrouwbaar en correct.

De spullen waren snel geleverd, maar over mijn retour hoor ik niks, gaat dit wel goed?

Snelle levering en bij retourneren snel geld terug

Een webwinkel zoals het hoort.

Snelle levering. Goede producten. Goede verpakking. Goede communicatie m.b.t. de status van jouw order. Retourlabel reeds ingesloten bij levering. Kortom fijne winkel om te shoppen met goed verzorgde service.

goed product en levering

Prima assortiment , ruime keuze en een goede prijs

2 broeken van Meyer besteld, 1 zit perfect, de ander is retour, past niet, dezelfde maat en toch. Wacht op geld terug en bestel een volgende broek van Meyer.

Kwaliteit, prijs en service onverslaanbaar

In Leiden de kleding gepast en laten adviseren. Vervolgens besteld (kleur was niet voorradig) en snel geleverd.

Snel en goede prijs

Prima, een duidelijke en overzichtelijke website met een heel ruim aanbod van wat ik zocht. Goede korting en hele vlotte en correcte bezorging. Top!

Mooie kleding

Snel en correct geleverd

Zeer tevreden.

Door attente medewerkster gebeld dat ik waarschijnlijk per ongeluk twee keer dezelfde order had geplaatst. Zij wilde dit even verifiëren. Was inderdaad het geval. Top!

Retourzending super snel verwerkt

2 hemden besteld, 1 was wat te krap. Heel duidelijke en makkelijke retoursinstructies. Binnen enkele dagen was het geld teruggestort.

Uitstekende ervaring

Mooie keuze, snel en netjes afgeleverd. Ook retourneren is duidelijk en geen bezwaar. Vaste klant!

naar verwachting geleverd

De verwerking van de beloofde 10% korting is niet toegepast. 0 reactie naar 2 mails.

Goede kwaliteit, maar beschrijving klopt niet met geleverde

3 overhemden besteld die als Jersey werden bestempeld. 1 daarvan was perfect, de andere 2 stond ‘stretch’ op maar dat was nauwelijks het geval en jersey stof was het zeker niet.

Goede overhemden, snel geleverd

Uiterst snelle levering

De hemden voldoen volledig aan de omschrijving . Ze werden keurig verpakt en uiterst snel geleverd

Goede kwaliteit

Netjes verpakt. Goed geregeld als er iets retour moet

Snelle levering voor een scherpe prijs

Gant polo voor een scherpe prijs en vlot geleverd!

Alles prima geregeld

Top kwaliteit van de overhemden, top verpakking, snelheid van levering. Verdiend aanbeveling bij mijn vrienden etc,

Snelle levering en kwaliteit uitstekend

Snelle levering en hele goede kwaliteit kleding

snelle service

zz