Geweldig!

Ik maakte een fout met mijn bestelling. Binnen de 24h werd mijn mail beantwoord. De jas werd zonder vertraging geleverd. Mooi jas van Tenson tegen een aantrekkelijke prijs en handige website.

Snel en probleemloos

Positieve ervaring

prima product.

en snelle levering.

Snelle nalevering en goede prijs/kwaliteitverhouding

1 van mijn bestelde overhemden was niet op voorraad, desondanks snelle levering. De prijs in relatie tot de merken overhemden is zeer goed!

zeer goede en snelle behandeling

zeer snelle afhandeling van zowel verzenden als terugzenden.

Zorgvuldige, nette afhandeling

Netjes verpakt, zonder opsmuk, functioneel. Snelle levering en prettige financiële afhandeling. Gemak.

Ik heb mijn bestelling teruggestuurd voor een maat kleiner maar nog niets ontvangen

Snelle levering en komt overeen met bestelde kleur

1e keer iets besteld. Riem in dit geval. Zocht iets bij mijn schoenen. Kleur komt goed overeen met digitale foto. Miste alleen wat maten bij de bestelling zoals breedte en maat gesp.

Altijd netjes verpakt, op tijd. Kwaliteit

Kwaliteit, mooie herenblouses!

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden, snelle adequate levering, conform afspraak

Mooi overhemd

Mooi overhemd van een mooie stof. Helaas eerste dag blijven hangen dus er zit al een gat in.

Goed geregeld

Deze overhemden kwamen keurig verzorgd en snel binnen.

Gewoon heel goed

Gewoon heel erg goed

Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle levering

Zoals verwzcht

Snel en to the point

7311PB

Meerdere overhemden gekocht. Ging altijd goed, behalve de laatste keer. Besteld was een geblokt shirt in de kleuren blauw/wit. Geleverd is een geblokt shirt in de kleuren zwart/grijs. Bovendien rook dit overhemd naar transpiratie.

Tiptop in orde

Heb reeds verschillende malen een hemd bij jullie gekocht. Ben over heel de lijn uiterst tevreden .

Gewoon geweldig

Goede en snelle afhandeling

Boven mijn verwachting

Snel verstuurd, goed verpakt echt netjes . Ik kan zo een paar grote duren namen opnoemen. Die hier wat van kunnen leren.

Brilliant

Bestelling gedaan, toezeggging van geleverd binnen enkele dagen, Helemaal aan voldaan geen gedoe. m vr gr

Betrouwbaar bedrijf met goede artikelen die snel geleverd worden.

Koop hier al jaren mijn overhemden. Prima selectie tegen acceptabele prijzen..

Prima website, goed e-mailverkeer en een supersnelle levering

Duidelijke website met veel verschillende maten voor kleding. E-mailverkeer ging prima, ook toen er één artikel uitverkocht bleek. En toch had ik mijn bestelling twee dagen later binnen. Keurig verpakt.

Gewoon geweldig, wat een service

Top leverancier vzn overhemden, broeken en shirts. En echt binnen enkele dagen geleverd.

Supermooie overhemden

Supermooie overhemden, mooie pasvorm en snelle levering

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX