Makkelijke site, goede maataanduiding , fijn achteraf betalen.

Prachtige hemden, en ook precies in de juiste, vermeldde, maat.

Zeer netjes verpakt

Volgende keer weer bij jullie bestelling doen.

Mooie zwembroek gekocht. Mooie prijs. Erg snel geleverd.

prima site snelle levering en goede prijs

prima site, snel en goede prijs. Geweldige keuze en leuke acties. En voor perfect omdat ik het online kan bestellen en zo het winkelen kan voorkomen !

ruime keuze snelle levering

ruime keuze goede merken en een snelle levering.

Gewoon zeer goed snelle levering top kwaliteit

Net als bovenstaande tekst. Zeer tevreden snelle levering, en prijs kwaliteit super

Surprising

We all know the William Lockie's quality.....the amazing thing is that ihave received the parcel in one day. 5 stars.

Makkelijk te bestellen en snelle service

Online en offline retail combi is fantastisch

Super fijn dat wanneer je belt er ook snel iemand aan de lijn komt en geen keuze menu etc. Directe service, snel, persoonlijk, oplossingsgericht. Gezien mijn woonplaats kon ik ook makkelijk regelen dat een andere maat bij een winkel in de buurt werd afgeleverd. Zo kon ik makkelijk passen en retour geven, zonder PostNL te sponsoren.. Geen gedoe, snel en persoonlijk geregeld.

Ik heb niets ontvangen

Ik moest het pakket ophalen bij een Servicepunt maar kon dit niet omdat ik ben opgenomen in een kliniek

Duidelijke site en snelle en correcte levering

Duidelijke site en snelle en correcte levering Wat mij ook opviel is dat, na het aanmelden, ik beter gewacht had met bestellen. In de aanmeldbevestiging kreeg ik €10 korting op mijn eerste bestelling. Achteraf bleek dat uitsluiten van toepassing op niet SALE artikelen. Verder tevreden

Snel en duidelijke communicatie

Product snel en goed verpakt in huis

Goed georganiseerde onderneming.

Ruime sortering, prachtige verpakking, snelle levering en bij terug zenden aankoop snelle retour betaling. Vertrouwd adres voor mooie hemden.

Voortreffelijk

Meijer broeken...er zijn voor mij geen betere. En...keurige doos waarin broek zat.

Kan niet beter.

Voor mij is dit de beste manier om aan iets te komen.

Snel en goed

Heel snelle levering. Gewoonlijke maat paste niet. Die middag geretourneerd en opnieuw besteld. Per ommegaande een broek ontvangen, die goed paste. En heel snel geld terug gekregen. Fijn!

Goede prijs, snelle service. Goed verpakt!

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Al na 1 dag geleverd en goed verpakt

Super service

Keurig verpakt en snelle levering en afhandeling

Mooi overhemd.Prima pasvorm.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Prima product beantwoord aan de verwachtingen

Netjes verpakt en snel geleverd Mooie pasvorm en kleur Netjes een bevestiging van de betaling gekregen Top

Ga zo door!

Duidelijke website en prima producten.

het is goed

goed product