Simpel , snel en veel keuze

Voor elke menselijk figuur is er wel een kleding stuk te vinden op de site

altijd top

top

Goed product, snel geleverd

Twee prachtige polo’s binnen een dag in huis

Prima kwaliteit en keurige bezorging in kartonnen doos!

Een groot assortiment, eenvoudige manier van bestellen en uitstekende bezorging in kartonnen doos.

Goede keus!

Een ruime keus aan overhemden van goede kwaliteit. Tevens snelle en correcte levering!

prima service

Op de website vond ik nog een paar laatste exemplaren van een button down overhemd, klassiek model met blauwe streepjes. De boorden van nu zijn meestal wide spread die ik vreselijk lelijk vind. Gelukkig kon ik toch nog aan het oudere model komen via overhemden Online!

Snelle service voor een goede prijs

Product is snel geleverd en voor een mooie prijs. Duidelijk berichtgeving ook via de mail.

uitstekend

Mooie spullen, goede service adequate afhandeling van een retourzending (die ik te groot had besteld) en je wordt van elke stap op de hoogte gehouden

Prima site en snel en correct geleverd

Prima site, veel keus en product kwam overeen met het bestelde.

Gewoon super

Fijne webshop,goede afhandeling en prima kwaliteit. Zal zeker de website nog gebruiken

Perfekt

Prachtige kleding, goede kwaliteit, bestellen en bezorging uitermate goed en netjes. Goede service en coulance achteraf, kortom we zijn heel tevreden en zullen zeker nog eens terug komen als klant.

gewoon goed

diverse bestellingen geplaatst. Altijd goed en netjes verzorgd, prima artikelen qua kwaliteit en prijs. Weleens geretourneerd, geen enkel probleem en snel weer mijn betaling teruggestort op mijn rekening. Prima in orde aldaar !

Matig

Lange levertijd van het artikel.

Snel, overzichtelijk en makkelijk

Snelle levering en ruime keuze. Had practige polo’s besteld maar helaas was de fitting niet goed dus retour. Kom hier zeker terug!

Is geweldig

Heel goed geregeld top

Snelle levering, goede prijs.

Beste prijs online. Snelle levering. Degelijk verpakt.

Besteld,2 dagen later geleverd!

Hemd besteld en een paar dagen later het perfecte hemd aan gekregen.

keurig

Altijd netjes en correcte levering

hele goede service en goede kwaliteit

Mijn eerste bestelling heb ik helemaal teruggestuurd omdat de overhemden geen lange mouwen hadden ( zelf niet goed gekeken). Ik kreeg meteen mijn geld terug. Toen een nieuwe bestelling gedaan en ook deze bestelling was weer goed geleverd in een nette doos. Echt een aanrader.

Geweldig voor een feest!

Geweldige kwaliteit en heel speciaal voor een feest! Je maakt er de Blitz mee!

Uitstekende service

Snel en correct antwoord op de vraag en snelle levering

Super snelle levering, goed verpakt

Al vaker wat besteld en altijd snelle en correcte levering

Vlotte verzending, en degelijke verpakking.

Vlotte verzending, en degelijke verpakking. Hier kom ik zeker terug.

Snelle en correcte service

152-154 Breestraat