Zeer snel en klantvriendelijke service

Prettige online winkel ervaring

Super service

Bestelling gedaan en was zeer snel binnen. Een zeer nette verpakking en mooi kwaliteit shirt. Super aankoop

Goede collectie, snelle levering en afhandeling retour

Zeer tevreden over overhemden.online. Is altijd prima! Mooie acties goede collectie en goede service

Mooi overhemd!

Overhemd besteld tegen een mooie prijs. Kreeg zelfs nog de korting actie terug betaald die net na de bestelling was ingegaan. Erg mooi overhemd, netjes en snel bezorgd.

Snelle levering shorts -aanbieding.

Mooie aanbieding van New Zealand shorts. 2 stuks. Snel geleverd. Een van de shorts was te opzichtig. Gratis teruggestuurd. Dat schept vertrouwen. Ander short prima.

Betrouwbaar en snel

De website is overzichtelijk met een ruim aanbod ook voor lange mannen zoals ik. Ze communiceren altijd duidelijk over de order en leveren volgens afspraak. Ook retourafhandeling gaat snel en netjes.

Gewoon zeer klantgericht!

snelle verzending

handige site met maattabellen ik koop hier altijd

Matig

Na het betalen van de polo kwam ik er pas achter dat ik eigenlijk nog recht had op een extra 10% korting. Dit werd niet verrekend. Bij het bezorgen van het pakketje, lag dit in de struiken voor mijn huis. Er was op de website geen mogelijkheid om het pakketje bij een afleverpunt te bezorgen, wat ik normaal doe vanwege zeer slechte ervaringen bij post.nl. Aangezien de polo in een opzichtige doos van overhemdenonline was bezorgd , had ik nog geluk dat het pakje er nog lag, beter is neutrale verpakking. Ik heb nog wel telefonisch contact gehad, waar ik zeer professioneel werd geholpen, dat kom je niet vaak tegen meer in Nederland. Geen je en en jou en aan de telefoon, wat een verademing!

Altijd Super!

Altijd op tijd, altijd kwaliteit!

Snelle levering snelle afhandeling bij retour.

Correcte en snelle levering. Toen ik wat retour stuurde was dat ook zeer snel afgehandeld en terug betaald. Top!!!

mooi blauw overhemd

In de winkel was deze maat uitverkocht maar via de website een stuk goedkoper en de juiste maar. Prachtige kwaliteit.

Bestelde overhemd was niet geheel zoals ik mij had voorgesteld. Terugzenden en Geld terug werkt voortreffelijk

Super goede service

Telefonisch vriendelijk en begripvol te woord gestaan. Zeer goeie service. Snelle levering. Zeer tevreden over overhemden online. Mijn man besteld telkens zijn overhemden hier. Is zeer tevreden, goede kwaliteit dus waarom ergens anders zoeken? Wij zijn vol lof over overhemden online.nl

perfect bedrijf

Onlangs klant geworden. Enkele kledingstukken besteld en geleverd gekregen. Ben ze tevreden. Ook wanneer het net niet past, snel geld terug.

Netjes verpakt

Netjes verpakt

alles prima geregeld, ook het retourneren was geen probleem.

Positief!!

Mijn vast adres voor shirts

Prima collectie, scherpe prijzen, snel geleverd, mooi verpakt. Al een aantal jaren mijn online shop voor shirts en polo's.

Prima service!!!

Uitstekende service!

Superervaring

Ik zal in de toekomst zekering nog aankopen doen bij hullie

Prima ..!

Ruime keuze, vlot bezorgd..!!

Makkelijk en goed

1 van de weinige sites waar ze maat S verkopen die kwalitatief goed zijn.

Mooie overhemden

Heb mooie Eton hemden besteld. Kwamen snel en zagen er prima uit.

Vlug geleverd

Goede kwaliteit maar niet geodkoop

perfekt !!!

Vlugge en verzorgde levering !!!

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX