De broek was van andere stof dan jeans en vond hem op de vouw iets verkleurd, daarom retour gestuurd. Toen de retourzending ontvangen was is het geld gelijk teruggestort. Dat vind ik echte en goede srvice

Snelle levering en retourverwerking

Snelle levering. Gratis retourneren en snelle verwerking daarvan.

Gewoon lekker snel zonder poespas

Als je een beetje weet wat je wilt een ideale site. Een goede uitleg over maten etc. Nog nooit wat hoefde ik terug te sturen.

Snelle levering, snelle retourenverwerking.

Alles is keurig verzorgd. Ik beveel deze online shop bij iedereen aan. A. te Weert.

Snelle en goede afhandeling

Goed artikel alleen jammer dat de goede maat er niet was.

keurig verpakt, alles geleverd overeenkomstig bestelling, duidelijke retourmogelijkheden

zie hierboven

Super tevreden.

Diverse artikelen besteld en gehouden. Mooie kleding en goede kwaliteit. Snelle levering en keurig verpakt. Heel tevreden over deze site.

Prima kwaliteit en service

Regelmatig bestel ik kleding en geen enkele klacht over de levering, kwaliteit, prijs en service.

Een mooie en goede site,alles makkelijk te doen super.

uitstekend

Vlotte en keurige verzending van mijn bestelling.

Mooie spullen op tijd geleverd

Artikel in backorder toch op tijd geleverd

Prima.

Goed geadviseerd. Keurig en snel geleverd.

Super snelle levering en mooie overhemden.

Top !!

Veel keus en zeer snelle levering

Ook in mouwlengte 7! De overhemden worden verzonden in een stevige doos.

Snel en goed

Geen klachten en alles prima op orde Goede prijs

Mooie broeken

Goede site en mooie kleding.. Levering/afhandeling retouren mag sneller

Snelle levering maar klantenservice die niet reageert

Na ontvangst van bevestiging van de bestelling bleek de maat van een overhemd verkeerd. Meteen naar de klantenservice gereageerd dat ze dat overhemd niet hoefden te sturen. Geen enkele reactie, ook niet na reminder, tot op heden nog steeds niet(!). Het verkeerde overhemd werd gewoon meegestuurd, onnodig dus en ik moest daardoor extra moeite doen om het terug te sturen. Waarom heb je dan een 'klantenservice' vraag ik mij af?

prima shirt en prima geleverd.

Makkelijk te bestellen, werd snel en goed geleverd. Het shirt is van een prima kwaliteit.

Gewoon goed

Prima overhemd, op tijd geleverd.

Goed, zoals altijd

Makelijke site, met snelle en altijd correcte verwerking.

Komen altijd beloftes na

Al lange tijd maak ik gebruik van overhemden online. De webwinkel en acties zijn transparant en beloften worden ook nagekomen. Retouren worden even vlot afgehandeld als de bestellingen. Een prettige webwinkel.

Snelle levering, snelle afhandeling retourzending. Gewoon top zoals het hoort

Binnen 2 dagen mijn bestelde overhemden in huis. Helaas zat er 1 bij die te groot was, dus dezelfde dag gratis (!) teruggestuurd. Binnen 3 dagen het geld terug op mijn rekening. Top !

Al vaker besteld bij OverhemdenOnline en is altijd goed en snel

Super bedrijf

Mooie kwaliteit snel geleverd

Goed bevallen

Dit was de eerste keer dat ik bij Overhemdenonline.nl iets heb besteld. De keuze is reuze, betaalbaar en snelle verzending.

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX