Réponse du propriétaire de l'entreprise
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw recente aankoop. We begrijpen dat retourneren soms noodzakelijk is, maar we willen graag enige verduidelijking bieden met betrekking tot ons retourbeleid.
Het klopt dat wij geen gedragen kleding kunnen accepteren voor retournering. Zodra een artikel gedragen is, wordt het namelijk onverkoopbaar voor ons. We raden aan om het bestelde artikel vrijblijvend te passen om te beoordelen of het aan uw verwachtingen voldoet, zonder het daadwerkelijk te dragen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat het artikel in perfecte staat blijft en geschikt is voor retournering indien nodig.
Wij streven ernaar om onze klanten altijd de beste service en productervaring te bieden. Mocht u vragen hebben over een specifiek artikel of onze retourvoorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u verder te helpen en eventuele zorgen weg te nemen.
Wij waarderen uw begrip en hopen dat we in de toekomst aan uw verwachtingen kunnen voldoen.