Helemaal goed.

Niets te klagen. Een aanrader.

Goede kwaliteit overhemden

Snelle levering, ook na het retour doen van de verkeerde maat/ opsturen van de andere maat. Goede kwaliteit overhemden.

Op tij en keurig verpakt het pakje ontvangen.

Mooie overhemden.

snel

netjes en snel geregeld, keurige verpakking

Goede gemakkelijke ervaring ook het after pay

De bestelling kon ik gemakkelijk plaatsen behalve de mouw en buik omvang vond ik problematisch te vinden

Goede, kwalitatieve overhemden.

Mooie overhemden met extra lange mouw! Veel verschillende kleuren en designs. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je levering.

Prima geleverd

Snel geleverd ,

Toppers in kwaliteit!

Keurig verzonden “What you see is what you get!

Top site

Super service

experience, see below

Fast delivery, consistent with the description, impeccable size, beautiful quality of jeans, so very satisfied, I recommend.

Topshop

Het is een online shop met alle voordelen van dien: overzichtelijke indeling, 24/7 beschikbaar, groot assortiment tegen goede prijzen. Qua service (via de mail) voelt het als een fysieke winkel met alle advies en service van dien!

Kwalitatieve mooie riemen.

Maandags besteld en woensdags geleverd. Netjes verpakt.

Ik kan goed slagen wat ik wil

Snelle service, prima kwaliteit

Ik heb 5 Ledub overhemden besteld, welke snel en netjes geleverd zijn. Allen netjes verpakt. Concurrerende prijs. Kortom, een tevreden klant. Voor herhaling vatbaar!

Website kan beter

De website kan stuk vriendelijker en gemakkelijker voor de gebruiker. Zoekacties werken niet altijd goed (bijv op maat) en lastig om als je iets bestelt weer terug te komen in je zoekopdracht, moet regelmatig opnieuw beginnen. Daarnaast zijn de prijzen aan de hoge kant, ook de aanbiedingen

Goede kwaliteit en service

Zowel in de winkel als online heb ik goede ervaring met de kwaliteit en service.

goede kwaliteit en correcte service.

Heb zeer goede ervaring en steeds mooie kledij met goede prijzen. Koop hier zeker nog .

Op advies van modezaak Van Tilburg in Nistelrode heb ik, kleur Geel, online bij u besteld. Ze hadden geen geel bij u ingekocht.

Alles keurig verzorgd en netjes verpakt en bovenal een scherpe prijs

Alles keurig verzorgd en netjes verpakt en bovenal een scherpe prijs

Snel en goed geleverde stijlvolle overhemden

Eenvoudig een mooi overhemd kopen via een duidelijke site . Overhemden goed verpakt.

SuperWebShop

Enorm assortiment, prima prijzen, eenvoudig bestellen, snel bezorgd en indrukwekkende verpakking. Eventuele retours worden zeer adequaat afgehandeld.

Super goed, snel en verzorgde verzendingen

Alles ziet er top uit. Netjes ingepakt . En altijd heel snel Verzonden. Mooie kwaliteit

Mooie broek zit als gegoten

Besteld heel snel bezorgd

Correcte levering en heel mooi op tijd

Een snelle en correcte levering en op het juiste tijds bestek

Super fijne overhemden

Hele fijne overhemden. Uitwassen drogen en weer aan. Blijven super mooi na vele was beurten

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX