Eerste maal besteld en geen opmerkingen.

Mijn keuzes waren gelukkig de juiste. Maar ik heb toch eens alle regels gelezen en de retournering gaat ook vlot lijkt me in geval dat je iets dient terug te sturen.

Correct

Het klopt altijd

Zeer goede service!

2 hemden besteld op donderdagavond, zaterdagmiddag correct geleverd. En aan een scherpe prijs!

Ideale manier om overhemden te kopen

Door het gebruik van de maattabel schiet je bijna nooit mis en ontvang je een overhemd dat past. Ideaal bij online aankopen

Top Firma.

Aankoop gedaan, snel verzonden. 2e Aankoop gedaan, 1 retour gedaan. Snelle afwikkeling . Kan niet beter.

Snelle levering, duidelijke status, goede producten

Op de site enkele overhemden uitgezocht. Voorraad is actueel en wordt duidelijk weergegeven. Je kunt allerlei filters ingeven wat ik erg prettig zoeken vind: boordmaat, mouwlengte, borstzak etc etc. Verschillende merken, scherpe prijs, snelle levering en duidelijke status van bestelling en levering. Volgende keer weer bij overhemdenonline.nl.

Mooi shirt , lekker geprijsd

Mooi Profuoma-shirt besteld met korting en 10% extra Valentijnspremie. Was niet in voorraad maar toch binnen een week in huis. Prima service.

Shirts

Mooie Jack & Jones shirts Zeee tevreden Snelle verzending

Top kwaliteit

Top bedrijf

Ik bestel al jaren bij overhemd online En kom ook in de winkels . Ze weten elke keer een 10 te scoren . In assortiment In service In alles

Perfecte snelle levering!

Perfecte snelle levering!

Duidelijke website met goede service

Al meerdere keren wat besteld, vooral overhemden mouwlengte 7. Daarin is ruime keus en er zijn duidelijke maat tabellen. Retourzending wordt snel afgehandeld.

Parfait

Heel mooi gepresenteerd en snelle levering

Gewoon goed bevallen.

Mooie moderne kleding voor een betaalbare prijs

Mooie moderne kleding voor een betaalbare prijs

Snellelevering

Snel en netjes afgeleberd

Zonder meer uitstekend,

Nooit eerder gedaan. Kocht het merk Seidensticker in Duits warenhuis in Aken.Zo ongeveer bij mijn dorp om de hoek. Winkel heette eerst Kaufhof en nu Galaria, overgenomen door Hodson. Vanwege Corona weinig gewinkeld en agv rugoperaties nu van huis uit.

Zeer behulpzaam

Ik had een fout gemaakt (verkeerd huisnummer ingetypt) pakketje was daarom elders geleverd. De klantenservice was zeer behulpzaam, heeft meteen PostNL geïnformeerd en nagevraagd waar het pakketje was geleverd. Ondertussen was ik er achter gekomen dat ik het verkeerde huisnummer ingetypt had, stom. Bedankt voor jullie goede Zorg en Nazorg.

Steeds goede kwaliteit kleding tegen een nette prijs. Netjes geleverd en prima service.

Fantastische service

Goede vlotte afhandeling van bestelling. Ook teveel of fout gestuurde artikel werd vlot gecorrigeerd idem de factuur gecorrigeerd.

Snelle levering en vriendelijke klantenservice!

Erg tevreden.

Hele nette service

Goede website voor mobiel, makkelijk bestelproces, correct en makkelijk retourproces

Mooie kwaliteit

Ik koop de overhemden van mijn man altijd bij overhemden online. Ik kies meestal voor het merk portefino. Mooie kwaliteit. De service is prima

Het bestelde product werd snel en correct geleverd

Everything was okay! Dank U well!

Best in time. No reclaims. Everything was fine!

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX