correcte en snelle levering in mooie verpakking

Ruim aanbod, met aantrekkelijke kortingen, ook voor mensen met een maat meer.

goed product,nette prijs

nog nooit teleurgesteld in uw bedrijf

Goede aankoop

Mooi overhemd voor een mooie prijs. Een afleverprobleem veroorzaakt door PostNL is adequaat door OverhemdenOnline opgelost. Prima Klantenservice!

Jammer, dat het overhemd met korte mouw is. Dat stond niet duidelijk in de omschrijving. Kwaliteit is prima en snel geleverd, naar ik wilde liever lange mouw.

snelle levering met duidelijke besteloverzicht

Zeer positief Zelfs bij een geretourneerde blouse werd het geld weer netjes teruggestort. Bedankt voor de geweldige service. Antonia van Teeffelen

Tip top voor elkaar goede kwaliteit en snelle service

Goede kwaliteit en veel keus

Uitstekend!

Klantgericht. Snelle, correcte en zeer klantgerichte service.

Op tijd het juiste geleverd

Als hierboven

Goede aanbieding van Sterna overhemd

Mooi overhemd, snel volgens afspraak geleverd.

Vlotte service

De gekozen artikelen werden vlot geleverd en voldeden aande gestelde eisen De artikelen werden echter tot 2x toe onaangemeld bezorgd, er was dus niemand thuis

prima kwaliteit overhemd, snelle levering

verzorgde kwaliteit, netjes verpakt, snel geleverd. prima prijs/kwaliteit.

conform bestelling afgeleverd

Alles verliep vlot, bestelling en aflevering. Ook spullen voor evt. retour prima geregeld.

Goed.

Goed.

Snel en keurig!

Binnen 3 dagen werd het keurig verpakt afgeleverd. Daarnaast ook erg blij met de kwaliteit van Ledub hemden, als mooi nederlands product.

Gewoon helemaal goed.

Alles prima geregeld

Alles zag er keurig uit

Geen bestelling ontvangen

Geen bestelling ontvangen. PostNL geeft aan te hebben bezorgd maar helaas nooit ontvangen. Geen medewerking van overhemden.nl Ik koop hier nooit meer. Geen overhemden en geld kwijt.

Duidelijke website, snelle levering.

Snelle en correcte levering van bestelde artikelen. In mijn twee broeken.

Veel keuzes.

Al jaren draag ik met veel plezier de overhemden van het merk R2 Amsterdam. Fijn dat er ook vaak aanbiedingen zijn van deze fantastische hemden. Jullie webshop heb ik pas geleden ontdekt. Normaal koop ik deze hemden in een goede herenmode zaak. Nu ik jullie heb ontdekt is de keuze voor mij gauw gemaakt en nog goedkoper ook!!!!!! Gr, MATH

Gewoon goed.

Netjes verpakt, goede kwaliteit, snel. Komt afspraken na.

tip top perfect

besteld betaald en heel snel ontvangen. helemaal in orde

Snel geregeld en snel ontvangen

Jaren klant bij OverhemdenOnline.nl met altijd een topservice

Alles tevreden.

Snelle levering mooie kwaliteit. Jammer dat ze het overhemd wat ik mooi vond niet hadden in mijn maat.

Super goed.

Ik heb al vaker zaken met jullie gedaan naar volle tevredenheid!!

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX