Overhemden bestellen? Altijd goed

Ik bestel al jaren hier mijn overhemden, slechts één keer een hemd terug moeten sturen omdat het niet paste. Bestelling gaat soepel, leveringen vaak binnen 2 dagen. Als je eenmaal weet welke maat je bij welk merk moet bestellen kan het bijna niet fout gaan. En wat ik wel een prettig idee vind is dat er een gewone winkel (in Leiden) hierachter zit. Aanrader!

Goed, snel en klantvriendelijk.

Producten goed, contact met klantenservice heel goed.

Uitstekende service

Mooi assortiment en service is uitstekend. Had eerste keer net de verkeerde versie uitgekozen en werd daarna uitstekend geholpen om alsnog precies de juiste versie te kunnen vinden.

Prima en betrouwbaar

nette prijs, snelle levering

De site is handig te navigeren en filteren. Mooi aanbod. Prima prijs. Snelle verzendig en dergelijke verpakking. Makkelijk retourproces.

Prima kleding voor een redelijke prijs

Min of meer gelijk aan Schulte. Goed contact met het personeel als ik informatie nodig heb over aanwezigheid van bepaalde kleding of maten en bereid om bij afwezigheid te onderzoeken of zij het elders nog kunnen inkopen.

Prima overbemd

Prima overhemd snelle levering goede service

Precies zoals omschreven

Duidelijke weergave op de site en snelle levering. Prima!

Altijd keurig volgens afspraak

Retour is ook nooit een probleem en altijd keurig verpakt aangeboden! Koop hier al jaren en naar alle tevredenheid! Gewoon zo doorgaan zou ik zeggen.

goede service

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Prachtig overhemd

Prachtig overhemd, mooie kwaliteit, strijkvrij, prima pasvorm. Fijne strakke kraag

Als altijd. Perfect!

Perfect!

Prima ervaringen altijd bij deze winkel. Overhemd was wel wat aan de ruime kant, terwijl ik deze maat en pasvorm altijd voor mijn partner koop.

Prima websie, mooi assortiment, goede maatuitleg, redelijk geprijst. Vlotte levering en super verpakt

Alles gebeurt zoals je hoopt dat het moet gebeuren.

Ik ben erg blij met mijn Casa Moda overhemden omdat die voor mij de juiste maatvoering hebben en tegen een aanvaardbare prijs en zeer korte levertijd in fraaie verpakking.

Prachtige overhemde goede prijs!

Mooi product. Snelle en keurige levering.

In een woord fantastisch

Duidelijke site met een mooi aanbod. Goede omschrijvingen bij de artikelen. Een supervlotte afhandeling van de bestelling en met drie dagen in huis.

Lage prijzen en uitstekende service.

De service is super goed en de prijzen zijn een stuk lager dan bij de concurrentie.

Top!!!

Veel keus, snelle verzending/afhandeling

Probleemloos

Goede communicatie. Artikel keurig verpakt en snelle levering.

Prima servive

Mooie overhemden. Goede pasvorm

Zeer goed, altijd snelle en fijne levering !

Mooie overhemden, zowel korte als lange mouw! Met mooie en unieke designs, en professionele afwerking. Ook fijn in het dragen.

Snelle en goede levering

Ik bestel altijd mijn overhemden bij overhemdenoline.nl vanwege de lengte maten en de ruime keuze hierin.

Mooi overhemd

Ruime keuze, goede omschrijving en maattabel van de overhemden.

top

zoals gewoonlijk, goede kwaliteit en snel geleverd

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.