Gewoon goed

Overzichtelijke website met goede optie mogelijkheden. Adequate afhandeling. Netjes afgeleverd in een passende doos.

Prachtig shirt

Prachtig shirt voor een mooie prijs en perfecte pasvorm .

In één woord zelfs : " TOP "

Enorme keuze , maten, modellen ,kleuren,.. Voor mij altijd keuze genoeg ! Goede kwaliteit , en direct verzonden ! EN !!! heb nog nooit is moeten terugzenden of omruilen !! Weet niet wat sommige mensen mankeren ... bestellen ,terug sturen omruilen ...... Bij overhemden online is dat praktisch overbodig !!

Fijn overhemd

belachelijk grote verpakking voor 1 polo

belachelijk grote verpakking voor 1 polo

Goede kwaliteit, snelle levering tegen een nette prijs!

Top, ga zo door!

goed bedrijf met kwalitatieve produkten

geen gezeur

Mooie pasvorm en de kleur die ik nergens anders zag

Snelle afhandeling van mijn bestelling

Linnen pantalon

Mooie pantalon helemaal op maat. Netjes optijd geleverd

Ik heb hier al vaker bestellingen gedaan,altijd 100% tevreden.

Breed assortiment en goede communicatie

Ik koop bij deze shop vanwege de grote keuzevrijheid en scherpe prijsstelling. Ook leveringen vanuit leveranciers vinden tijdig plaats.

Correcte afhandeling

zeer correct

bestel volgende maal weer.

Helemaal prima

Snel, betaalbaar en betrouwbaar

Alles snel binnen. Scherpe prijzen, ruim assortiment. Zeker een aanrader!

Snelle levering prima kwaliteit.

Top.

Keurige levering

Correcte snelle levering van besteld product.

Prima snelle levering

Goed product en snel in huis

Perfect !

mijn eerste ervaring bij overhemdenonline.nl was perfect ! De twee bestelde polo-shirts waren, zoals gehoopt, de kwaliteit die ik ervan had verwacht. Snelle levering in verzorgde doos. Met de zekerheid hier in de toekomst terug een aankoop te doen.

Gewoon top!

Producten die ze hebben / aanbieden top! Snelheid top! Communicatie top! Ik blijf hier zeker bestellen en kan het ook iedereen aanraden.

Keurig

Pakje met nette spijkerbroek, zat keurig op tijd in de brievenbus.

Fijne klantvriendelijke webshop met uitstekende service!

Ik bestel graag bij overhemdenonline omdat ik dan zeker weet dat ik de kwaliteit ontvang die ik wens. Bestellingen worden snel bezorgd (niet de volgende dag gelijk, maar vaak wel binnen 2-3 dagen) en voldoen altijd aan de verwachting (soms is het even zoeken met de maat, maar dat ligt meer aan mij). Als iets niet past of naar wens is kun je het eenvoudig terug sturen en de afhandeling gaat dan ook altijd zeer snel en volledig, nooit hoeven najagen of corrigeren. Kortom, ik bestel naar tevredenheid al mijn overhemden, truien en broeken altijd bij overhemdenonline.nl!

Prachtig aanbod en uitstekende service

Gerust online kopen met ruime keuze en snelle levering! Dank u wel

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.