PRIMA

ALLES ZOALS AFGESPROKEN, SNELLE LEVERING

Prima!!

Er zullen meer bestellingen volgen.

Aansprekend assortiment

Mooie kwaliteit overhemden, de bestelling wordt keurig verpakt bezorgd binnen de afgesproken dagen.

Fijne webshop en snelle levering.

Prima ervaring met OverhemdenOnline.nl. Polo besteld en deze werd snel en keurig geleverd. Overzichtelijke website en vriendelijke klantenservice.

Betrouwbaar en de orders worden keurig afgewikkeld!

ALTIJD IN ORDE !!!

Koop al mijn overhemden hier ! sinds jaar of vier vijf... Uiterst tevreden wat betreft kwaliteit ,de verzending .. verpakking is TOP !!

Makkelijk de juiste maten en merken te kiezen

Erg duidelijk allemaal

Prima kleding, nette prijs, prima service

Mooie merkkleding tegen mooie prijs. Ze hebben goed assortiment. Koop hier graag.

perfect, goeie maat en kwaliteit

steeds oké

Eigenlijk perfect

Ik koop al een tijdlang mijn overhemden bij OverhemdenOnline.nl en ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. De service is uitstekend, en de website is meer dan uitstekend. Het enige wat voor mij te wensen overblijft, is dat er een wat grotere voorraad zou zijn van de overhemden die ik bestel. Ik bestel er altijd twee, bijna altijd dezelfde trouwens, en er is er altijd maar eentje in voorraad!

Deugdelijk bedrijf

Heb een polo besteld, maar op de foto leek de stof en kleur ietwat anders dan in werkelijkheid. Teruggestuurd via de eenvoudige retourprocedure en geld snel terug ontvangen.

Zeer goede service en snel

Snel en goed zeker een aanrader. En genoeg keuze.

Netjes en verzorgd

Echt zoals het hoort

De totale afhandeling van mijn bestelling, met terugsturen, betaling retourneren, en de nieuwe bestelling verzenden, werd snel en correct uitgevoerd. Hulde.

Zeer snel geleverd

Altijd keurig op tijd en mooi assortiment

Koop hier al jaren. Zowel online als in de winkel. Beide zijn altijd prettige ervaringen. Goed advies, mooi assortiment en redelijk geprijsd.

altijd de perfecte maat kleur ik ben erg tevreden over de kwaliteit TOP

ik ben al jaren klant en heb een grote maat nodig en dat is prima geregeld en meestal de volgende dag geleverd !!!! in een prima verpakking !! ik kan geen min punten vinden en terug zenden geen probleem en geld terug echt TOP!!!!! groetjes John

Snelle verzending in een mooie verpakking

Snelle verzending overhemd. Mooi verpakt in een doos.

Prima service maar jammer van de kortingscode die 2 dagen later beschikbaar komt..

2 dagen na bestellen ontvang ik een mail met 10% extra korting op de summersale. Dat is wel een domper; niet alleen vanwege het bedrag maar meer het principe. Verder prima service.

super tevreden!!!!

zowel met de telefonische informatie, snelle bezorging en bij een retourzending een heel correcte afhandeling.!!!!

Perfecte handelaars

Ik had geen retouretiket ontvangen en met een latere zending is die meegestuurd, knap. Dit zijn mensen die handel goed begrijpen en dat doen ze met zeer mooie polo’s die volgens het maatlabel een perfecte pasvorm hebben. Dankjewel!

Prima producten, correcte en snelle toezending.

Product en verpakking perfect in orde

Niets op aan te merken

PPrima prijs/kwakiteit verhoudindg en correcte afwikkeling van bestellingenen

Zie boven

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.