Snelle servies.

Snelle afhandeling

Goede zaak, breed assortiment!

Goed bedrijf met mooie producten

Zeer tevreden over de aankoop en levering van het bestelde product

Gewoonweg goed

Fijne site

Aangenaam en vlot

Drie keer heb ik van OverhemdenOnline besteld. Aanvankelijk vond ik het eng om iets te bestellen zonder het te passen, maar nu ben ik om. Wat ik besteld had, kwam steeds vroeger aan dan op de voorgestelde datum. Dank!

tevreden klant

Snelle bezorging, goede prijzen, mooie collectie, tevreden klant. Bestel er nu al enkele jaren, gaat altijd goed.

uitstekende service

daar kunnen een heleboel bedrijven iets van leren, uiterst correct in a l l e afhandelingen

Hoe het moet

Netjes bezorgd en optijd

Nog niet goed genoeg

Prima overhemden en een hele goede service

Mooie kwaliteit

Een heel fijn stofje en pasvorm is perfect ! Ik ga zeker vaker bestellen bij overhemden online Coen

Prima levering

Goed artikel tegen nette prijs, goede service

Goede service.

Fijne webwinkel en ook telefonisch altijd bereikbaar voor informatie!

Vervolg leveringsvoorwaarden nog niet ontvangen

Snel verzonden, item als beschreven, goede website

Verder geen ervaring met klantenservice.

Snelle levering, vriendelijk, goede produten

niet volgens bestelling geleverd

Ik bestelde een Meyer heren broek. Mijn maat 36/30 was voorradig. Geleverd werd de broek met maat 36/36. dus 8 cm langer. Het inkorten kostte mij 12,50 Euro De broek bevalt mij na deze aanpassing wel, Had ik moeten kiezen voor een prijs die €12,50 duurder was, dan had die niet bij fa. Overhemden gekocht. Voor de rest blijf ik wel klant. Jo Eyck.

Top service. Het eerste wat opviel is dat de jas werd geleverd in een OverhemdenOnline doos en niet in een anonieme bruine kartonnen doos. De jas zat zeer netjes verpakt in een kledinghoes en er zat ook een kapstok bij. Bovendien waren alle documenten in de doos aanwezig voor het geval dat de jas zou moeten worden teruggestuurd. Er zijn heel wat bedrijven die hiervan nog iets kunnen leren.

Makkelijk, snel, goedkoop

Goede aanbieding. Volgende dag in huis in nette, weervaste verpakking.

Uitstekend geregeld. Snelle levering en afhandeling!

Heel goed en mooi verpakt, het oog wil ook wat

Een goede en snelle service,prima.

Het is een keurige site, en het wordt snel en netjes geleverd.Super, en de prijs is goed, leuke aanbiedingen.

Erg tevreden

Goede service en snelle afhandeling retouren.

Trustworthy, accessible contact and accommodating

I purchased another time from them and I don’t regret it. I could find these 2 products that were probably the last available on the market. The hoodie was great. The gilet had a wrong size which however fitted me better, but there was some quality defects. So I called and reach them quickly to propose to get it repaired myself against reimbursement instead of sending it back. They accepted. And even without proof of agreement they kept their promise and reimbursed the repair cost. So overhemdenonline.nl and schulteherenmode.nl are definitely trustworthy.

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX