Heel goed!!!

Zoals je hoopt dat een transaktie verloopt.

Prima selectie voorhanden dus ruime keuze. Zeer aantrekkelijke verpakking. Gewoon 100% aanbevelenswaardig.

Keurige vlotte afhandeling

Zie boven

goed overhemd

Het merk Giordano is mij zeer bekend. op uw site kwam ik er een tegen die mij qua design wel aan stond. die heb ik dan ook maar gekocht.

Snel geleverd.

Snel geleverd!

Snel en zoals verwacht

Overhemd zoals verwacht, was snel in huis.

Levering was goed maar trager als verwacht

Levering was goed maar trager als verwacht

Goed, het bewijs is dat ik een vaste klant ben geworden

Goed.

Alles wat ik koop, past doorgaans. Jassen kopen blijf ik, qua maat moeilijk vinden.

prima volgens bestelling

Mooi voor een redelijke prijs

Twee mooie Sterna overhemden voor een redelijke prijs. Snel geleverd. Goed verpakt.

Bestel hier niet retounering wordt geaccepteerd met een verhaal dat niet klopt

Ik heb een bestelling gedaan van een trui. Dit was een maat M maar deze was veel kleiner dan normaal. Deze terug gestuurd om verolvens een bericht te ontvangen dat ik hem gewassen zou hebben. De labels en alles zaten er nog aan. Ik zou hier niet bestellen

Fantastisch mooie overhemden van een super kwaliteit

Als nieuwe klant heb ik een prachtig overhemd ontvangen, uiteraard de keus van mijn man. Het was nog mooier dan op het plaatje. Bezorging en betaling is heel goed gegaan. Wordt door mij aan iedereen aanbevolen.

Alles goed verlopen

Nette verpakking prima verzorgd

Altijd correct!!!!

Al een aantal jaren klant en altijd snel en goeie afhandeling!

Ik vond het een geweldige ervaring.

Webwinkel naar mijn hart

Kwaliteit artikelen en snelle levering. Ook fijn hoe het eventueel retour zou moeten, overal is aan gedacht om dat eventueel simpel te doen. Gelukkig hier geen gebruik van hoeven te maken!

Goed aanbod, mooie dessins en stoffen. Snel geleverd en goed verpakt. Prima!

Prompte service

Broeken snel ontvangen, retour gestuurd, snelle verwerking en terugbetaling.

Mooi product, snelle zending

De bestelling wordt in mooie verpakking afgeleverd, tot nu toe niets terug hoeven te zenden. Altijd een goed en betaalbaar product ontvangen, zeer tevreden dus!

Heel mooi hemd, gelukkig dat het er is is

Vyella hemden zijn schaars. Vroeger droeg ik het altijd. Maar ik woonde in Hillegom waar Schulte is. DankzijOverhemdenOnline heb ik er al weer twee kunnen kopen. Daar ben ik blij mee. Onverslaanbaar goed

GEWELDIG

Goedendag, Hugo Boss jas besteld, maat 54 (XL). Viel groter dan ik dacht, nieuwe maat 52 (L) besteld en de 54 terug gestuurd. Wordt netjes via mail op de hoogte gehouden van alles, ontvangen/cashback en diverse. De bezorging ook vrij snel, verpakking erg goed en zeker de sjieke opberg zak waar de jas inzit super netjes. Ik ben zeer blij met mijn jas en koop hier zeker weer.. Bedankt Overhemden.nl Mvg Dennis

Correct verpakt en op tijd geleverd

Doen wat ze beloven!

Heldere website. Eenvoudig selecteren. Bestellen, betalen en op tijd ontvangen.

snelle levering goede afhandeling

het gekozen product was voorradig en met korting leverbaar. de levering was correct en snel en goed verzorgd. Op de site kon ik alleen geen lengte en breedte maar bij het product vinden. Ik heb het risico genomen en het was goed, maar het had ook anders kunnen zijn. Graag volledige informatie zelfs bij een sjaal gewenst.

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX