Kwalitatief de beste Aloejuice. en heel vriendelijke mensen met een betrouwbare service.

Al jaren onze eerste keuze!

snelle verzending

snelle verzending, mooie en duidelijke verpakking. Helaas voor de werking ervan is het nog te vroeg om te beoordelen. Dit sap is wel wit van kleur, de andere merken die ik geprobeerd heb was gelig. Welke de beste moet nog uitwijzen.

Goede en snelle bezorging

De bezorging was zoals altijd goed. En de Aloevera propolis is heerlijk.

Zeer betrouwbaar adres met prima producten.

Heb al een aantal jaren onze Aloe vera producten van hen betrokken. Levering zeer snel en van uitstekende kwaliteit.

Goed zuiver spul

Geschikt voor veel doeleinden

Product voldoet aan onze verwachting

Heel goed product

Het is gewoon goed

Zoals eerder gezegd dat het goed is

Het is een goed product en ik ben er blij mee.

Het is een goed product en ik ben er blij mee.

Gezondheid in een fles

Al eerder Aloë vera drank gebruikt. Deze is echter stukken smakelijker en 'voelt' stukken beter. Gebruik deze nu een aantal dagen en merk al significante verbetering vwb maagzuur. Snelle en correcte levering. Zal hier zeker mee door gaan en binnenkort nieuwe bestelling plaatsen. Een echte aanrader.

Very good! Quick delivery!

My horses are doing really well on the aloe vera. I give it to them to help with digestive and stomach problems and overall health. I take it myself also.

Netjes bezorgd, bij de buren

Gelukkig is de bestelling alsnog goed bezorgd

Beste Aloë Vera Gel om te gebruiken

Ik gebruik deze gel al jaren en het is oprecht geweldig voor hydratatie, huidherstel en natuurlijk alternatief voor alle chemische troep op de markt. Echt een aanrader!

Snel

Super producten

Verschillende producten besteld, allemaal topkwaliteit, vergeet voorgeschreven crèmes van de apotheek

Eerste verzending niet compleet, nageleverd

Bij de verzending ontbrak een product, wat later is na geleverd. Product is prima.

Goede ervaring

Product is snel geleverd. Wel heb ik hem nog niet gebruikt dus kan er nog niets over zeggen.

Geweldigggg energie opwekkend

Op mijn leeftijd van 51 jaar wil ik mij graag fit en vitaal blijven voelen Door het gebruiken van shotjes aloe vera voel ik mij veel beter. Als een soort boozzzz opkikkertje. Als je dit blijft gebruiken voel je na drie maanden echt het verschil in je gezondheid

Hele fijne aloe vera

Ik gebruik het al jaren Altijd prima levering.

Rijke Aloe Vera - mijn gezicht straalt van de gezondheid

Snelle levering en mooie producten. Ik heb last van zonneschade in mijn gezicht en deze crème voedt mijn huid als geen andere crème dat kan. Ik gebruik het als basis. Eerst een laag Aloe Vera, daarna zilvercrème eroverheen. Gehydrateerd voor de rest van de dag!

Smaakt goed!

De smaak is goed. Voelt als een krachtig supplement. Ik ga het vaker bestellen

Al jaren lang tevreden klant

Ik gebruik al jaren de propolis crème als bodylotion en de aloë gelly als haargel, op de hoofdhuid en bij eventuele zonneschade (allergie of verbrand). Ik heb een extreem gevoelige huid en dit zijn de enige producten die ik zonder problemen kan gebruiken. Ik krijg complimenten over mijn zachte huid :)

Keurig aangekomen

Heel blij met het product

Ecolife aloe vera products is top

Net als de topproducten van Ecolife is ook de service van STS aloe vera products & health supplies bv top met duidelijke communicatie over de bestelling en bezorging.

De creme en gelei

Beide fijne producten al vind ik de propoliscreme wel erg sterk geuren ondanks dat het wel een lekkere geur is.

Klaverpad 13

4461MD Goes

Over STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

Ecolife Aloe vera Products - Al meer dan 23 jaar in Nederland. Producten voor een gezond lichaam op basis van zuivere Aloë vera gelei uit het binnenste van het blad. Alle producten hebben als 1e en hoofdaandeel Aloë vera die wordt geoogst van biologische, halal, kosher en NON-GMO plantages. Ook goed voor uw dieren (hond, kat, paard enz). Premium kwaliteit Aloë vera - Ecolife!