Snel duidelijk en correct

Betrouwbaar en snelle levering

Goede ervaring

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Goed contact gehad met de klantenservice. Viel wel op dat de tickets op naam van Eventim staan.

Ik heeft een uitstekend 10

Zeer vriendelijk mensen En ik ben heel blij dat ik deze mensen mij kunnen helpen voor mijne favoriete groep Rammstein te ontmoeten daarom jullie zijn allemaal bedankt voor te vertrouwen Met vriendelijke groeten catherine Naessens

Ajax Ticket hat spontan und voll digital funktioniert.

Auch die Coronamaßnahmen konnten die tolle Atmosphäre nicht beeinträchtigen.

Goede en snelle service word goed geholpen en makkelijk om kaarten te kopen

Klasse

Snelle levering voor de wedstrijd Ajax Besiktas. Wel prijziger, maar je kiest er tenslotte zelf om! Goed geregeld

Zeer goede service

Bij vragen vooraf, en nadat je je tickets hebt gekocht blijven ze je op de hoogte brengen en geven duidelijke informatie over hoe en wat

Goede service en netjes geholpen

Makkelijk te bestellen

Eenvoudig te bestellen. Het duurt nog even voor het concert is maar ben blij met mijn kaarten

Perfect in orde.

Zdeněk

Very fast, clear order, great for me.

Top bedrijf

Ik snapte een paar dingetjes, toen heb ik de klantenservice geappt en werd ik echt top geholpen

Een prima service. Duidelijke, snelle communicatie.

Tickets zoals beloofd

Tickets aan een correcte prijs voor n uitverkocht evenement. En VIP verkocht en VIP verkregen. Wat wil n mens meer ;)

Netjes gereageerd via de app op de gestelde vragen

golf tickets

excellent service really helpful in difficult circumstances

Super bedrijf

Kaarten bestelt en betaalt en binnen 24 uur in de mail.

Fijne ontvangst, duidelijke uitleg en informatie

Een prettige ervaring

Duidelijke aanwijzingen, snelle reactie (via app), alles optijd en netjes binnen

komen afspraken goed na en goede kaarten (evenement)

!!

4Alltickets génial

Service génial avec une équipe formidable et surtout des personnes à votre écoute merc

Fantastisch!

- Duidelijk wat je krijgt en wat het kost. - Website is helder. - Snel en duidelijk antwoord via WhatsApp.

Betrouwbaar adres, alles perfect geregeld

Last minute f1 kaarten gergeld. Prima communicatie en prachtige plekken

Super klantvriendelijk!

Hierbij wil ik Peter nogmaals bedanken voor zijn SUPERservice! Heel erg meedenkend en hecht veel waarde aan zijn klanten :)

Positiv überrascht!

Ich habe zum ersten Mal dort bestellt, und habe direkt die Tickets für das Spiel zwischen Türkei und der Niederlande erhalten. Nettes Personal, Schnelle Abwicklung und positive Erfahrungen!

322 Oostzeedijk

Rotterdam 3063CC