Heel goede service

Gigantische warenkennis, supergoede service

Heerlijke wijnen voor een mooie prijs

Héérlijke prosecco en rode wijn.

Fantastisch!

Super snelle service, top wijn en goed advies! Zeer zeker een aanrader!

Goede verhouding prijs en kwaliteit/service.

Heeft nu ook erg leuke showroom om de juiste inspiratie op te doen.

Geweldige wijn, zeer goede service

En wederom een goed advies voor passende wijnen bij de gerechten! Gebracht op de afgesproken tijd dus tijd genoeg om de wijn lekker op temperatuur te kunnen brengen. Erg tevreden

Heerlijke wijntjes

9 x de Feudo Arancio Grillo 2019 en nog wat andere druivensoorten van dezelfde wijnmaker gekocht om uit te proberen. Dat de eigenaar ze zelf komt brengen en enthousiast nog wat andere wijntjes aanbeveelt is alleen maar bonus.

Top wijnen, top service!

Wie gaat er nog naar een slijter voor wijn? Ik niet!

Snelle goede service

Heerlijke wijnen, fijne communicatie en supersnelle levering!

De cadeaubon van Vechtstreekwijnen is een absolute aanrader!

Ik heb recentelijk een cadeaubon van Vechtstreekwijnen cadeau gedaan. Dit was een enorm succes. De ontvanger, een wijnliefhebber, kon op deze manier zelf zijn favoriete wijnen uitzoeken. Ook leuk dat Chris de mogelijkheid biedt de kaart persoonlijk te maken. Waar een cadeaukaart vaak een wat onpersoonlijk karakter heeft, was dit bij deze kaart helemaal niet het geval. Een aanrader dus!

Zeer goede service

Goede service en snelle levering

Goed advies en flexibele levering

Deze handelaar heeft veel kennis en verrassende keuzes die hij enthousiast toelicht.

Snel en correct

Snelle en correcte verzending. Ga hier vaker bestellen.

Perfect, goede service

Snel en vriendelijk geleverd!

Cadeaupakket voor Vaderdag besteld, binnen 10 minuten een reactie en werd er een mooi verhaaltje van gemaakt! Even overleg over het bezorgmoment en volgende dag snel en professioneel geleverd. Erg goede aanrader!

De vent maakt de tent!

Op uitnodiging van vrienden heerlijke (corona)proeverij met fantastische wijnen van Chris genoten! Veel kennis, echt horeca dier en super vriendelijk!

Heerlijke wijn, top service

Heerlijke wijnen. Dankzij het beperkte assortiment eigenlijk allemaal goed.

top wijn voor goede prijs en snel geleverd!

makkelijk bestellen via website en bij vraag voor advies even appen of bellen. Heel plezierig!

Service met en hoofdletter S!

Had een fout in mijn adressering gemaakt, pakket werd nogmaals kosteloos opgestuurd. Netjes verpakt met kleine attentie. Heel keurig opgelost.

Geweldige wijnen met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service.

Flexibel, snel en service gericht is de eerste dingen waar ik aan denk bij Vechtse Wijnen.

In de ruim twee jaar dat ik bestellingen heb geplaatst zijn deze altijd conform afspraak geleverd. Naast “ standaard” wijnen heeft Chris ook een aantal interessante proefflessen geadviseerd en geleverd. Langzamerhand ben ik daardoor meer verschillende wijnen gaan afnemen.

goede service, goede wijnen

Vlot met leveren en goede prijs kwaliteit wijnen. Veel kennis aanwezig om tot een goed wijn advies te komen.

Top wijn, makkelijk besteld en snel bezorgd! Echte aanrader

Kundig advies van Chris zorgde voor een uitstekende wijn, netjes en snel bezorgd.

Vandaag besteld morgen in huis

Rustig vanaf de bank wijn uitzoeken. Geen gesleep met flessen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Voor mij niet anders meer.

Hoge gun factor!

Zeer vriendelijk geholpen, eerlijke prijzen en levering sneller dan het geluid. Top Chris!

Goede selectie betaalbare wijnen snel bezorgd.

Fijn ook dat Chris lekker makkelijk communiceert via Whatsapp.

Salomonszegel 7

3621TE Breukelen

Over Vechtstreekwijnen

Bij Vechtstreekwijnen.nl kun je gemakkelijk vanuit je luie stoel heerlijke wijn selecteren en thuis laten bezorgen. Door middel van een aantal handige selectiefilters ben je binnen een paar klikken bij de juiste wijn. Vanaf € 75,- worden bestellingen in heel Nederland gratis geleverd. Op afspraak afhalen in Breukelen is ook mogelijk.