Wij bestellen regelmatig een paar dozen wijn. Een belletje en de volgende dag wordt het bezorgd. Soms, indien nodig, dezelfde dag al.

Fijne service en mooi aanbod aan wijnen

Afgelopen zaterdag tijdens het Italië event bij kasteel de Haar heerlijke wijnen van Feudo Arancio bij Chris geproefd en meteen besteld. Vandaag al in huis! Top!

voortreffelijk

ik ben door Chris altijd goed en vakkundig geholpen

Snelle service en uitstekende wijnen tegen redelijke prijs.

Vriendelijk en behulpzaam.

Erg lekker

Super wijn we hebben weer genoten

Wederom heerlijk

Gisteravond een feestelijke bijeenkomst gehad. En iedereen heeft genoten van de heerlijke Italiaanse wijnen

Heerlijke wijnen, tegen een goede prijs

Snelle service en aflevering aan huis. Perfect

Heldere communicatie en goede prijzen. Wijnen netjes verpakt, volgende dag al in huis. Prima opvolging.

Correcte, goede service én snelle levering (zelfs in het buitenland; België -;)

Mijn bestelling werd gisteren verstuurd en is vandaag aangekomen Dank hiervoor !

Mooie wijnen, goede prijzen, persoonlijk en zeer snel geleverd.

Overzichtelijke site, snel geleverd

Het overzicht komt ook door het relatief eenvoudige aanbod. Maar ik heb drie uitstekende wijnen voor een bescheiden prijs. Volgende dag al geleverd.

Zeer prettige ervaring om wijn te kopen bij Chris

Hartelijk dank voor de snelle en positieve response op mijn e-mail en de volgende dag was de wijn al beschikbaar. TOP. We genieten er van, heerlijk!

Uiterst tevreden klant!

Heerlijke wijnen voor mooie prijzen en heel vlot geleverd. Topservice van Chris!

Wederom super

Heerlijke wijnen wederom en super snel bezorgd

Vlotte levering

De juiste wijn gevonden voor een scherpe prijs.

prima ervaring

Vriendelijk en correcte levertijd van goede kwaliteit.

Goede service en topwijnen

Chris is een gedreven ondernemer met een zeer goede service en mooie wijnen. Kennis op het gebied van horeca is zeer duidelijk te merken in zijn professionele overkomen! Niks is teveel en ondanks drukte is er geen stressmoment te ontdekken. Kortom zeer fijne samenwerking!

uitstekend advies

Voor bij desert bij het familie kerstdiner advies gevraagd, dit advies werd zeer gewaardeerd en door de hele familie als verassend en perfect passend gevonden

Vlot geleverd

Heel prettig

Blijft een bijzondere ervaring.

Onze wijnsoorten weer aangevuld voor de feestdagen om onze gasten te verwennen met heerlijke Italiaanse wijnen

Goed advies en snelle levering

Fijn dat iemand met je meedenkt over de wijnen en weet wat je lekker vindt. En dan nog de levering persoonlijk aan huis! De wijnen zijn lekker en goed geprijsd.

Betrouwbaar, goede service en advies

Je bestelt en je hebt een paar dagen later je bestelling in huis. Top adviseur!!!! En super lekkere wijnen.

Betrouwbaar, goede service en advies

Snel geregeld, fijn en persoonlijk advies.

De bestelling voor de kerst is weer binnen. Net als vorig jaar, straks ongetwijfeld genieten van mooie wijnen bij alle gerechten!

Salomonszegel 7

3621TE Breukelen

Over Vechtstreekwijnen

Bij Vechtstreekwijnen.nl kun je gemakkelijk vanuit je luie stoel heerlijke wijn selecteren en thuis laten bezorgen. Door middel van een aantal handige selectiefilters ben je binnen een paar klikken bij de juiste wijn. Vanaf € 75,- worden bestellingen in heel Nederland gratis geleverd. Op afspraak afhalen in Breukelen is ook mogelijk.