Snel en persoonlijk advies; alles snel in huis!

Alle wijnen voor de kerst zijn weer binnen! Na persoonlijk advies ongetwijfeld straks genieten met weer net zulke mooie wijnen als vorig jaar!

Snel en persoonlijk advies; alles snel in huis!

Topservice!

Voor het eerst besteld, zeer tevreden. Uitstekende persoonlijke service van Chris zelf.

Persoonlijke service en lekkere wijn!

Het wijnadvies van Chris was een goed advies, het zijn heerlijke wijnen! Samen met de persoonlijke service zal ik zeker vaker bestellen bij hem.

uitstekend advies en navenant de wijnen

Van de heer Hupkes kregen wij een uitstekend advies en proeven- overeenkomstig waren de wijnen en bovendien een prompte levering aan huis

Inmiddels een vaste klant geworden

Als je eenmaal gewend bent aan de heerlijke wijnen van Vechtstreekwijnen, dan wil je niet meer anders. Soms laat ik mij wel eens verleiden in een supermarkt qua aanbieding. Maar denk dan later, voor ietsje duurder heb je veel betere wijn en beleving bij het proeven van de heerlijke Italiaanse wijnen van Vechtstreekwijnen. Regelmatig geeft ik ok wel een flesje wijn weg, om goede bekenden kennis te laten maken met deze heerlijke wijnen,

Betrouwbare leverancier van mooie betaalbare wijnen. Regelmatig mooie nieuwe vondsten.

zeer tevreden

Een gezellige wijnproeverij gehad onder leiding van Chris. Een mooie diversiteit aan wijn geproeft. De volgende dag al direct de gekozen wijnen thuis ontvangen!

Heerlijke wijnen voor een schappelijke prijs

Inmiddels een bijna vaste afnemer geworden van goede wijnen uit Italië. En ik geef deze wijnen ool volvertrouwen weg als cadeau.

Snelle service, goed assortiment

Chris heeft heel snel een wijnlevering in orde gemaakt. Via de website gemakkelijk om een keuze te maken. Volgende keer zal ik zeker weer bij hem bestellen.

Geweldige service ,besteld volgende dag is het in Dockum !

Ontzettend aardige CHRIS die eerlijke ,heerlijke wijn richting Dockum stuurt

Heerlijke fruitige wijn ontvangen

Goed advies. uitstekende, snelle service . chris is een topper!

Via WhatsApp in contact gekomen met Chris. Bestelling werd binnen het uur in Baarn geleverd, hoe dan? Mooie wijnen en dito prijzen. Communiceert makkelijk en met de nodige humor. Aan te bevelen.

Wil je wat bijzonders?

Ben je de man/vrouw van kwaliteit en goede smaak? Dan zit je hier heel goed voor mooie aparte betaalbare wijnen. Gun het Chris, een aardige vent.

Oesteractie is top!

Onlangs informeerde Chris of wij belangstelling hadden in oesters met bijpassende wijn of bubbels en dat hij van plan was dit met regelmaat te herhalen. Direct de bestelling geplaatst en de oesters met wijn werden op vrijdag geleverd. Wij hebben ze 2 dagen later gegeten, wat een verwennerij is dit. De oesters zijn supervers, je kan ze nog makkelijk een week in de koelkast bewaren, en heerlijk van smaak. Wij eten de oesters met een beetje citroensap, de Picpoul past er goed bij. Uiteraard kunnen bubbels of een Chablis ook. Een baguette met boter en zeezout erbij, lekker simpel, superlekker. Wat ons betreft mag de oesteractie een vaste plek in het assortiment krijgen!

Ruim selection top wijnen

Goed service, fijn dining gepaard met top wijnen. Een absoloute aanrader Chris helpt altijd met het uitzoeken als je het even niet weet.

Altijd een geslaagd feestje met de heerlijke wijnen van Chris

Afgelopen zondag volle bak thuis nav een examenfeest van onze dochter. Kreeg tal van complimenten over de wijn die wij serveerde.

Snelle en vriendelijke service! Verstand van zaken en heerlijke wijnen!

staat altijd klaar voor onze onverwachte bestelling

met onze foodtruckfestivals is het altijd moeilijk te voorspellen wat er vooral gedronken wordt. Bij Vechtstreek wijnen kunnen we altijd in goed overleg wijnen halen of laten bezorgen, zodat wij op het festival nooit zonder zitten.

Mooi aanbod

In het kader van 'vaderdag' een leuke actie met de wijnen van 1 Italiaans wijnhuis, welke in een wijnkist werd aangeboden. Hierin ook een aantal nieuwe wijnen, die ook in het assortiment zijn opgenomen. Voor iedere dag zit er wel een passende wijn om bij het eten te drinken. Kortom: genieten

Snel

Geweldige nieuwe wijnen ontdekt dankzij deskundig advies op maat

Chris Kent jou en kan jou adviseren nav jouw smaak profiel. Wederom 2 nieuwe wijnen kunnen drinken op zin advies; fantastisch!!! Dank Chris voor het advies

Top wijnen en perfecte levering

Vriendelijke en goed advies en goede prijs

Topservice

Onze aspergewijn was op, helaas was onze lievelingswijn, Biwald Grüner Veltliner, niet op voorraad. Chris heeft toch diezelfde dag nog een paar flessen geregeld. Daarnaast waren een paar nieuwe wijnen binnengekomen, proefdoos was snel samengesteld. Thuis je eigen proeverij bevalt ook goed.

De lekkerste wijnen thuis gebracht.

Wederom heerlijke wijn gekocht bij onze regionale wijnleverancier. Doorgaans gisteren besteld en een dag later alweer gratis tbuis bezorgd. Een aanrader voor wijnliefhebbers.

Salomonszegel 7

3621TE Breukelen

Over Vechtstreekwijnen

Bij Vechtstreekwijnen.nl kun je gemakkelijk vanuit je luie stoel heerlijke wijn selecteren en thuis laten bezorgen. Door middel van een aantal handige selectiefilters ben je binnen een paar klikken bij de juiste wijn. Vanaf € 75,- worden bestellingen in heel Nederland gratis geleverd. Op afspraak afhalen in Breukelen is ook mogelijk.