Klantgericht

Vechtstreekwijnen maakt zijn belofte waar en gaat zelfs met tegenslag zo positief om dat je je als klant koning weet. Lekkere wijn met een uitstekende persoonlijke service tot letterlijk in de (wijn)kelder. Zelfs wanneer je kilometers verderop in het hoge Noorden woont!!

Snelle en goede service, mooie wijnen!

Chris heeft ons in december aangenaam verrast met een oesterdeal: 12 oesters met een gratis fles Picpoul de Pinet - allebei erg lekker - en zelfs nog een oestermes erbij!

SUPERservice

Heerlijke wijnen besteld om te gebruiken bij het kerstmenu en om weg te geven. Volledig volgens afspraak bezorgd en mooi verpakt inclusief wijnbeschrijving. Wat een topservice van zo'n zaak hier in Stichtse Vecht. Ik kan het een ieder aanraden om hier gebruik van te maken!

Servicegericht, snel en geweldige wijnen

Wij zijn zeer tevreden met de service, het advies en de kwaliteit van de wijnen van Vechtstreek Wijnen. Chris is een man die zijn vak verstaat!

Geweldige service

Dit keer oesters met bijpassende wijn besteld. Supervers aan de deur op afgesproken tijd afgeleverd. Was top!!

Snelle reactie en fijne, meedenkende en professionele hulp bij het zoeken van de beste wijnen!

Ik was op zoek naar enkele fijne wijnen om tijdens de kerstdagen het diner nog specialer te maken en daar heeft Chris zeer fijn bij geholpen.

Heel tevreden. Goede wijnen en minstens even goede service

Snelle levering. Persoonlijk advies. Uitgebreide keuze.

Super snelle levering ondanks de drukte

Enigszins laat onze bestelling voor de kerst gedaan, maar toch het risico genomen, in de hoop dat onze wijnen op tijd geleverd zouden worden. Vechtstreekwijnen heeft niet de gebruikelijke pakketservice gebruikt, maar zijn zelf rond gaan rijden. Zondag besteld, maandag in huis! Dit is een ultieme service en een geweldige ervaring. Top!

Zeer positief

Snelle opvolging, service en kwaliteit-gericht

Uitstekende en snelle service!

Uitstekende en snelle service!

Uitstekend!

Snelle levering en leuke beschrijving van de wijnen bij de bestelling!

Prettige communicatie!

Chris communiceert fijn en makkelijk via WhatsApp. Eerlijke prijzen, heerlijke wijnen en razendsnelle bezorging.

Goede en snelle levering!

Goed persoonlijk advies over de wijnen! Snel geleverd en naar volle tevredenheid!

Goed advies en snelle levering thuis van de wijn op afgesproken tijd.

Lekkere wijn voor een goede prijs en levering door een lokale leverancier, zodat hij in deze coronatijd ook zijn omzet vasthoudt.

Top service en top wijnen

Top service en wijnen!

Uitstekende prijs kwaliteits verhouding en prima service

De wijn die Chris voor ons heeft uitgezocht is van uitstekende kwaliteit. Zels met een deskundige wijnbeschrijving. Bovendien ben ik zeer tevreden met zijn service!

Als persoon altijd prettig, accuraat en mooi geprijsde wijnen

Bovenstaande spreekt toch voor zich

Uitstekend!

Ik heb een zeer goede ervaring met Vechtstreekwijnen.nl, de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Bovendien was mijn bestelling erg snel geleverd. Leuk en breed assortiment!

Superbe!

Vins délicieux

Ruime kennis, vriendelijk en snelle levering

Chris is een uitstekende aanvulling op ons team!

Chris werkt regelmatig bij Oud London en is er ondertussen aardig thuis. Hij komt op tijd, heeft kennis van zaken, is flexibel en pikt informatie snel op. Ook kan hij uitstekend samenwerken met zowel onze vaste als oproepmedewerkers. Wij maken dus graag gebruik van zijn diensten.

Kwaliteit, persoonlijk advies, goede prijs!

De combinatie van fantastische kwaliteit voor een goede prijs, fijne service en gemak maken het voor mij zeker een aanbeveling waard. Met als extra bonus het interessante aanbod en kundige persoonlijke advies als nodig!

altijd zeer snel en prettig qua contact

en prettig geprijsde wijnen !!

uitstekende service

4 flessen besteld en omdat er slechts 3 voorradig zijn stelt Vechtstreekwijnen zelf voor om er dan 2 halve flesjes bij te leveren. Snelle reactie op mail en snelle levering. Kunnen veel bedrijven voorbeeld aan nemen.

Goede wijnen

Heerlijke wijn soorten, Bedankt.

Salomonszegel 7

3621TE Breukelen

Over Vechtstreekwijnen

Bij Vechtstreekwijnen.nl kun je gemakkelijk vanuit je luie stoel heerlijke wijn selecteren en thuis laten bezorgen. Door middel van een aantal handige selectiefilters ben je binnen een paar klikken bij de juiste wijn. Vanaf € 75,- worden bestellingen in heel Nederland gratis geleverd. Op afspraak afhalen in Breukelen is ook mogelijk.