Fijne organisatie

Snelle reactie op vragen. Goede service.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Bestelling vlot behandeld, goed verpakt met gezellig briefje erbij.

Alleen maar lof.

Vriendelijk, ruime keuze, behulpzaam en super snelle online bezorging met een lief briefje erbij om je succes en plezier te wensen met het geleverde product!

Prima product en prima bezorging

Prima product en prima bezorging

altijd snelle levering heel blij met de service en kwaliteid

Prima bedrijf.leverd snel en correct

Heb goede ervaring met de levering van de bestellingen

Bestellingen worden snel geleverd. Altijd met een briefje erbij van succes. Dat vind ik heel leuk!

Snelle levering, geen overbodige (plastic) verpakking.

Super! Ik ben ook al eens in de winkel geweest. Hele aardige, kundige mensen! Dus nu besteld en ook dat ging top!

Reeds enkele malen wol besteld en erg tevreden

Servicegerichte winkel waar je mooie wol kan kopen

Nadat ik 's middags mijn bestelling in de webshop had gedaan, kwam ik 's avonds tot de conclusie dat ik één bol te weinig had besteld. Direct gemaild en de volgende ochtend kreeg ik de reactie hoe ik de bol alsnog kon bestellen in de webshop en dat hij aan de andere bestelling kon worden toegevoegd. Top service!

Leuke webshop

Snelle levering, goede updates en goede informatie

Vriendelijk geholpen

Ik had een vraag aan Medewerker van de Wolkast en ben erg vriendelijk geholpen. Nu hele mooie wol in huis voor het maken van een mooie deken. Zeer tevreden!

Goede kwaliteit en supersnelle levering!

Snel binnen

Het is snel binnen .en alles netjes verzorgd in een doos.

Fijne site waar ik mijn Haak of Breigaren kan bestellen!

Mijn ervaring is een fijne site. Waar ik veel keuzes hebt om Haak of Breigaren te bestellen. De levering vindt ik super snel. En ik zal hier in de toekomst zeker nog gebruik van maken. Vooral de Sale vindt ik heel aantrekkelijk.

Geweldige snelle service

Bijzonder aanbod verschilt met andere shops, snelle en goede service

Helemaal.perfect

Mooie kwaliteit, snelle levering. Helemaal goed.

Bestellingen worden supersnel geleverd. Bij bezoek aan de winkel werd alle tijd genomen en heel goed met me meegedacht, ook al wilde ik afwijken van een bestaand patroon.

Goede website en snelle levering

Ik heb nu 2x bij De Wolkast besteld en beide keren had ik de bestelling de volgende dag binnen. Een leuke verrassing was de persoonlijke boodschap die erbij zat

Snelle afhandeling

Heb nu een paar keer besteld bij de Wolkast. Steeds snelle reactie en bezorging.

Klantvriendelijk

Prima webwinkel

Uitstekende service

Snelle levering van mooie materialen!

Geweldige aanbieding van Stylecraft garens. Snelle en goede service en zit nu weer heerlijk te haken!

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...