Heel tevreden

Pakket met de kleuren heel mooi, en snelle levering

Correct geleverd

Correct geleverd binnen de afgesproken termijn

Goede ervaring bij het aanvragen van wat bolletjes

Makkelijk te bestellen en betalen, snelle levering via brievenbuspakje. Kom nog eens terug.

Goede en snelle service. Denken mee als er een probleempje is

Goed.

Snelle levering, persoonlijke aanpak

Vriendelijke mails, persoonlijk geschreven berichtje, snel Verzonden, combinatie wol met patroon

Zie de score boven

Zie boven

Weer een mooi pakket besteld en als gewoonlijk snel en naar volle tevredenheid geleverd!!!

Bestellen ging gemakkelijk, levering zeer snel en netjes verpakt. Met een handgeschreven briefje om te bedanken...hoe leuk is dat..

Snelle levering en een lief berichtje op de pakbon, in 1 woord fantastisch

Snelle, goede service en goede producten.

Ik heb twee keer iets besteld bij de Wolkast en het is tot nu toe mijn favoriete online winkel om haak en brei spullen aan te schaffen!

Het bleek dat ik voor een project te weinig wol had. Ik heb het kleurnummer aan de Wolkast doorgegeven, hier snel een antwoord op gekregen en de wol na kunnen bestellen. Top!

Prachtige wolletjes, goed verpakt en snel geleverd

Fijne winkel

Een leuke winkel met prachtige haakpakketten. Snelle service

Bestelling aanvankelijk niet compleet, maar netjes opgelost

Stopwol was keurig op een karton geplakt verzonden. Helaas zat het bestelde reparatiedoek niet bij de bestelling. Dit is uiteindelijk nog keurig nagestuurd.

Snelle levering en een duidelijke patroon beschrijving. Goed verzorgd

Één bol tekort van elders gekocht garen, dat daar - niet lang na mijn bestelling- uit de collectie was gegaan tot mijn schrik. Na enig zoeken kwam ik bij de Wolkast terecht, waar het gewenste garen nog beschikbaar was. Die ene bol heb ik korte tijd later al ontvangen. Mijn zoon kon zijn warme trui aan toen het ineens koud werd!

Snel en goed èn gunstige prijzen

Goede site, ruime keuze, snele levering

Super snelle levering, mooie producten

Ik ben blij met jullie!

Dat jullie iedere keer een persoonlijke boodschap schrijven vind ik zo leuk! Zo jammer dat jullie 'niet om de hoek' zitten, maar een bezoek vanuit Den Haag staat op de wensenlijst.

Mooie wol en snelle levering

De bestelde garen was heel snel geleverd. Duidelijk mail over de bestelling en een persoonlijke noot onder de factuur.

Snelle en goede service!

Duidelijke website met redelijke prijzen en goed assortiment.

Mooie site. Snelle levering.

Duidelijke uitgebreide site. Mooi assortiment. Aardig personeel dmv boodschap op bevestiging. Snelle levering van order. Zeer zeker aan te bevelen.

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...