Snel en correct geleverd!

Snelle levering en een leuk briefje met een nieuwjaarswens.

Snelle levering en een handgeschreven briefje met een gelukkig nieuwjaar erop

Alles correct en snel ontvangen

Ik kreeg er een handgeschreven briefje bij! Heel fijn zo'n persoonlijke note

Levering prima

Communicatie prima

Zeer vlotte levering en prima verzorgd. Er zit altijd een persoonlijk berichtje bij.

Fast shipping and perfectly packaged!

Kundig, vriendeljk, redelijk geprijsd.

Heel vriendelijke bediening. Kundig ook. Pakte mijn aankoop feestelijk in. Geduldig. Echt zo'n winkel waar je blij van wordt. Ja ze bestaan nog.

Leuke producten.

ik had het boek vlug in mijn bezit

Geweldig!

Zoals altijd bij een bestelling van de Wolkast: goed materiaal en persoonlijke aandacht. ❤️

Zeer tevreden met de superfijne grip van de Pro Knit haaknaalden 10 en 12.

Helaas kwam met de bezorging in december de slechte kant van de PostNL track en trace van "Brievenbus+ pakketje" naar boven: blijkbaar scant de post die massaal als "bezorgd" terwijl het vervolgens nog drie (3) dagen duurde voordat ik het daadwerkelijk ontving. PostNL app was daardoor nutteloos, post service eveneens. Gelukkig wist De Wolkast gerust te stellen dat dit vaker voorkomt, en inderdaad klopte de latere bezorging. Ik vraag me we af of dit een regionaal probleem is, want ik heb dit eerder nog niet meegemaakt.

geweldig en vlot

vandaag besteld en binne 48 uur geleverd

Besteld en vlot mijn bestelling ontvangen!

Heel leuk en snel levering

Het garen is echt mooi en heel zacht

Leuke winkel fijn personeel

Ik bestel altijd online dat gaat altijd super. maar wilde graag de wol zien waar ik mee ging werken dus dan moet je naar de winkel. Vindt het een hele leuke mooie winkel personeel is heel aardig. En ik vond het heel leuk om eens de winkel te zien waar ik altijd bestel.

Grote keus uit mooie wol

Betrouwbaar

Zeer snelle levering, zoals beloofd op de website. Fantastisch, de persoonlijke noot die handgeschreven wordt op de bon.

Helemaal geweldig

Super service en zeer klantvriendelijk

Ik ben tevreden over mijn product

Er was iets mis gelopen; verwisseling van mijn pakket en dat van een andere dame. Heen en weer kwamen de pakketjes op het juiste adres, doordat de baas van de zaak het pakket terugnam en hij heeft zijn best gedaan.

Super snelle service!

Ik bestel zeker de volgende keer weer bij jullie!

Mooie winkel en wat een vriendelijkheid!

Gisteren in de winkel geweest en bijzonder vriendelijk geholpen. Wat een mooie winkel en wat een assortiment! Zonder moeite mocht ik mijn wol omruilen. Ook het voorafgaand mail- en telefooncontact was erg snel en prettig. Zeker tot een volgende keer !! Groet Henriëtte

Bij de Wolkast veel garen besteld voor mijn nieuwe project. Had het de volgende dag al in huis. Mooie duidelijke website, die kleurenpallets van garen erg handig als je niet weet welke kleuren bij elkaar kunnen. Kortom, super service!

Persoonlijk berichtje bij aflevering

Vlotte bestellingen en levertijden. Super vriendelijk.

Aanrader, super goed!

Zeer correct, snelle levering. Alles naar wens!

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...