Altijd goed!

Altijd snel bezorgd, persoonlijk kaartje erbij. Je wordt gewoon blij als je het pakje bij de voordeur aanneemt en mag openmaken.

Enthousiast

Ruime keuze in het aanbod van garens. Leuke pakketten. Vlotte levering. Leuke acties.

Perfecte service

Steeds vlugge, kwalitatieve en correcte behandeling van mijn bestelling.

Geweldige winkel

Fijne winkel en webshop, zeer grote keus en snelle levering. TOP!

Superleuke webshop, kan er uren struinen

Zeer uitgebreid assortiment, snelle levering en altijd een persoonlijk berichtje bij je bestelling, kortom, zeer tevreden.

Altijd super snel en goed geholpen worden

Nu online besteld, meestal ga ik na de winkel, Mijn pakket de volgende dag keurig in huis gekregen. Altijd zeer tevreden over de Wolkast.

Bestelling super snel binnen! Leuke persoonlijke boodschap ontvangen. Veel keus.

Fijne winkel

Hele fijne medewerking mbt uitzoeken garen en patroon via e-mail. Snelle en correcte verzending.

Goed assortiment, fijne service en snelle levering. De persoonlijke boodschap op de pakbon wordt zeer op prijs gesteld!

snelle perfecte levering

snelle perfecte levering

Keurig en snel geleverd!

Sokkenwol besteld. Word netjes vermeld op de site als het niet voorradig is. Verder netjes en snel geleverd.

Mooie producten, snelle verzending en een leuk persoonlijk kaartje!

Een fijne en overzichtelijke webwinkel, waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling. En altijd leuk als er een persoonlijk kaartje bij zit. Al met al heb ik een mooi startpakket bij elkaar geshopt om te beginnen met haken!

Super snel en netjes verpakt!

Mijn bestelling kwam heel snel en ook heel netjes verpakt. Een leuk bedankje met de handgeschreven. Aangenaam verrast. Zeker een aanrader om hier te bestellen. En ook correcte prijzen

Super!!

Super duidelijke en overzichtelijke website. Super snelle levering. Netjes verpakt. Dus voor herhaling vatbaar!!!

Geweldig!!!

Geweldig!!Ga zo door!!

Ik zou voor een collega die met welverdiende pensioen ging een kleed bestellen om te haken , Nu was deze steeds niet op voorraad , telefonisch contact gehad en een vriendelijke meneer heeft er voor gezorgd dat deze pakket de volgende dag werd bezorgd . Mijn collega’s en ik zijn super blij , en hopen dat ze er van gaat genieten

Alles naar wens

Snel verzonden en alles zoals verwacht.

Mijn favoriete website met prachtige garens. Duidelijke website met een goede kleurweergave van de garens, prompte bevestiging van de bestelling, snelle levering die weer door de brievenbus paste. Van mij een dik verdiend compliment en vijf sterren .

goede en snelle service

Een fijne duidelijke website, makkelijk bestellen, in de bestelling altijd een persoonlijk klein berichtje :), snelle keurige levering.

Super snel geleverd en goede kwaliteit wol!! Heel erg tevreden mee

Gewoon goed

Supersnelle levering perfect verzorgd

Scherpe prijzen, snel geleverd

De 1e keer besteld, scherpe prijzen en de bestelling was volgende dag al in huis. Zal volgende keer hier weer bestellen.

Perfecto

Goede service en materialen

Ruime keuze

Ruime keuze, goede service, snelle levering

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...