top

Prima kwaliteit en snelle levering

Prettig contact en snelle levering

Geweldige ervaring

Het garen werd snel geleverd en was goed verpakt.

Snelle, correcte levering en dat persoonlijk geschreven briefje doet jullie zich onderscheiden.

Snelle levering, correct. Het persoonlijk geschreven briefje onderscheidt jullie voor mij, van alle andere leveranciers.

Fijne en snelle service

Bestelling snel binnen. Goede kwaliteit van de producten

a l jaren mijn favoriete winkel

Uitgebreid(!) assortiment aan garens en andere artikelen. Zeer deskundig personeel dat ook vriendelijk en behulpzaam is. Al met al: mijn favoriete winkel .

Prima service en snelle levering

Geweldige service

Deze zaak is zeer klantvriendelijk. Er wordt meegedacht met de klant en geen moeite is teveel. Toppers!

Prachtige wolletjes, netjes verpakt en een lief briefje erbij. Ik werd er helemaal vrolijk van.

Snelle levering , makkelijk om te bestellen, een echte aanrader.

Goed!

Snelle bezorging en je werd goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Persoonlijk leuk briefje bij de bestelling maakte het compleet.

Veel keus Goede service Snelle levering

Niks aan te verbeteren

Hele goede service, ontzettend snel en keurig ingepakt. Aardig berichtje onder op de bon, heel vriendelijk.

Snel en netjes

Fijne webpagina, makkelijk bestellen en snel geleverd

Keurig en snel verzonden.

Met een kundige dame telefonisch contact gehad, de betreffende wol met juiste verfbad nr apart gehouden . Daarna de bestelling geplaatst. Kon door de brievenbus, omdat het pakketje vacuüm getrokken was. Zeer goede service.

snelle goede levering

Snelle.goede levering. Fijne site.

Inderdaad waar, vandaag besteld morgen in huis.

Heldere website met snelle levering

Waar bij andere wolwinkels het garen er niet was, was er hier voldoende voor mijn hele deken. Binnen 2 dagen in huis met nog een persoonlijk kaartje. Erg leuk!

Snelle bezorging, keurig verpakt.

De bolletjes wol die ik had besteld, had ik twee dagen later al in huis. Het product was vacuüm getrokken, dus hoefde er niet voor thuis te blijven, paste door de brievenbus. Onlne kom ik zeker weer langs.

Heel snel geleverd

Fijne website om iets uit te zoeken. De kleuren zijn exact hier ik ze had verwacht. Heel snel geleverd.

Snelle en goede levering

E hebben alles keurig en snel ontvangen

Goede producten

Vlotte levering en door de vacuüm verpakking kon er in mijn brievenbus worden geleverd.

Voor mijn trui kwam ik 1 bol wol te kort en moest dus bij bestellen. Een vriendelijke medewerkster is gaan kijken of hetzelfde verfbadnr. voorradig was. Dat was gelukkig het geval, dus ik had geen kleurverschil.

Afspraak is afspraak, nooit geen problemen. Of je nu een pakket besteld of een paar bolletjes wol....

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...