Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering en altijd met liefde ingepakt met een persoonlijk schrijven erbij

Fijn team

Er wordt meegedacht in kleuren en ook goedkopere wil aangedragen als dat zo uit komt. Retourneren gaat ook goed, geld terug. Bedankt, jullie blijven me “zien”

PRIMA

Ik vond het fijn dat het garen als brievenbuspakje werd bezorgd. Het garen herstelt direct weer naar mooi vol als het uit de vacuum komt. Snel bestelling afgewerkt en verzonden. Ik ben zeer tevreden, goede service Prima!!!!

snelle toplevering

Ik had nog bollen Catania te kort en deze zijn snel en voor een topprijs geleverd, mijn project is af!

Altijd snelle service

Veel keuze, fijne snelle service, hele lieve mensen. Aanrader!

Mooie garen en snel bezorgd!

Mooie garen en snel bezorgd!

Correctie artikelen snel ontvangen

Mijn bestelde artikel had ik erg snel in huis en was jeurig verpakt

Mijn favoriete wolwinkel

Ik heb nu al vele malen hier besteld. Zowel wol en garen als naalden en andere accessoires. Levering is altijd heel snel en netjes verpakt en er zit altijd een leuk persoonlijk geschreven kaartje bij. Als er eens iets aan de hand is (verkeerde product geleverd ofzo) dan wordt het snel en netjes opgelost. De wolkast is momenteel een van mijn “go-to” sites om mijn hobby spulletjes te bestellen!

Prima levering

Alles keurig en netjes geleverd

Mooie winkel en ervaren personeel.

Ik ben pas 1 keer in de winkel geweest, ben toen goed geholpen i.v.m. kleuren uitzoeken. Ik kom zeker vaker naar deze winkel.

Klantvriendelijk

fantastisch

De levering is uitstekend. Wel duurde het wat lang voordat ik antwoord op mijn mail had.

Netjes, verzorgd en snel

Erg tevreden met de snelle verzorgde levering van mijn stylecraft. En bedankt een lieve “note”

Snelle en goede levering.

Goede en snelle levering.

Prima, alles snel en compleet geleverd.

Groot assortiment en alles snel en netjes geleverd.

Is goed

Netjes bezorgd

Superr!!

Fijne website,na bestelling,duidelijke berichtgeving hoever de bestelling is!en volgende dag geleverd!zeer tevreden

Erg vriendelijk

Je kan gerust bellen als je er niet uitkomt en ze helpen je graag

Snelle levertijd en vriendelijk

Als ik iets bestel heb ik het de volgende dag in huis en altijd een aardig briefje erbij.

Snelle en correcte levering!

Product ziet eruit zoals is omschreven en de artikelen zijn snel en netjes geleverd.

Goede service en snelle levering.

Ga zo door!

Snel en goede levering

Goede website en prima levering

Snel levering.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Een makkelijk website en gooie produkten

Super vlotte service !

Makkelijke bestelling en supervlotte en zeer snelle levering Vrijdagmiddag besteld en zaterdag net na de middag kon ik al starten, zo snel was ik nog nooit bediend

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...