Mooie wol, vlug geleverd en netjes

Ik heb nu al een paar keer besteld, vindt het heel mooi breigaren en haakharen, interessant met die kortingen erbij, gr zeer blije klant

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering goed verpakt.

Snelle levering en goede service. Een hele mooie Haakagenda.

Altijd snelle en goede afhandeling en af en toe goede aanbiedingen.

Heel snel geholpen en prijs kwalitijd

Vlugge levering en lekker zachte wol om mee te werken

Ik ben heel tevreden!

Mooi assortiment, goede aanbiedingen en snel geleverd! Kom hier zeker terug!

Fijne winkel!

Gemakkelijk bestellen, snelle levering!

Heel vriendschappelijk en prettig.

Veel keuze op de website, zeer snelle bezorging, accurate kleuren en vriendschappelijke mensen. Al met al een topervaring!

Snelle levering, mooie kwaliteit, prachtige kleuren

Goed fijne ervaring ook bij het uitzoeken van de. Kleuren vriendelijke en mee denkend personeel

Snelle en betrokken dienstverlening!

Snelle levering, goede website en keuke persoonlijke handgeschreven touch op een bijgevoegd kaartje! Maakte me blij

Goede prijs, mooi product en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden

Goed materiaal, fijne service en snelle levering

Helemaal prima

Snel verstuurd, leuk briefje erbij

Geweldige service, snelle levering, goed verpakt enz.

klantvriendelijk

na mijn telefoontje met een vraag over de handleiding keurig geholpen.

Super support

Als je vragen hebt over hun patronen stuur hen een e-mail super goede support gehad.

Gewoon heel goed

Snel, accuraat en daar dan ook nog eens een lief contact. Dikke 10

Met zorg verpakt.

Snel ontvangen, gewoon door de brievenbus.

Gewoon een fijne ervaring

Goede en duidelijke site om te bestellen. Ruime keuze en goed garen en mooie aanbiedingen. Snelle bezorging, soms vandaag besteld , morgen geleverd. Ik zou zeggen “ ga zo door”.

Weer perfect !

Netjes geholpen en weer fantastische spullen en service.

Super snel en goed, ook de prijs.

Snelle levering, prijs is oke. Altijd even een handgeschreven berichtje erbij, erg leuk.

altijd snel geleverd

Heel erg fijn dat als je iets besteld dat je het de volgende dag al in huis heb. Top bedrijf!

Snel? Goed verpakt. Altijd nog ern handgeschreven tekst om me veel plezier te wensen

Snelle goede service

Zie hierboven

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...