Heerlijk slapen

Ik heb een poosje gewacht tot deze kleur de taupe terug op voorraad kwam maar ben super blij mee ! Ik had al 2 andere kleuren van deze overtrekken van Joarz en we vinden ze super fijn slapen lekker zacht en goede kwaliteit ! Snelle en gratis verzending is ook top geregeld

Super hoeslakens en dekbedhoezen. En niet te vergeten top service bij Joarz!!

Prachtige kwaliteit, een facelift voor de slaapkamer

Kwalitatief goeden mooi product, snelle levering

Prachtige dekbedovertrekken

Prachtige dekbedovertrekken van mooie kwaliteit. Slaapt heerlijk zacht. Ander voordeel: snelle levering.

Super.fijn materiaal!

Dekbedovertrek is heerlijk.Mooie.kleuren!

Mooie kwaliteit! Luxe ervaring

Stof is geweldig, geeft luxe gevoel. Enige minpuntje is de maatvoering van de hoeslakens: te klein! Zit zeker na aantal keren wassen niet meer mooi om het matras, veel te strak waardoor het gaat werken

Geweldig beddengoed

Zeer tevreden. Goede kwaliteit

Mooie uitzienden kleuren en supere kwaliteit ‼️

Door de telefoon kreeg ik zeer ,met interesse , antwoord op mijn vragen . Ook tips zelfs ! Kortom : ik ben zeer tevreden !

Zeer tevreden over de kwaliteit van het beddengoed.

Klantencontact was prima en goede uitleg.

Prima kwaliteit, snelle levering

Als tip zou ik nog wel stalen willen kunnen aanvragen voor de kleur goed te bepalen. In het echt is het toch anders.

Luxe gevoel

Zachte stof met een mooi glanseffect die het hotelgevoel geeft.

Uitstekende kwaliteit bedlinnen.

Ik maak al enkele jaren gebruik van het bedlinnen van JOARZ. Nu heeft mijn dochter ook de stap gezet. Zij vindt het ook hele goede kwaliteit en is heel tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit en nette prijzen

Kan het iedereen aanraden. Beide stoffen.

Zachte stoffen, mooie kleuren en snel geleverd

De stof is perfect, met een beetje geluk zijn de kleuren die je wil nog op voorraad

Prachtig beddengoed en hele goede vlotte service

Wij hebben twee sets beddengoed, prachtig materiaal en exact de goede kleuren. Daarbij hele vlotte behandeling van de bestelling. Een aanrader!

Fan-tas-tisch

Heerlijk beddengoed, voor ons is er geen betere (we hebben al veel beddengoed getest).

Goede prijs en kwaliteit

Sinds 2021 bestel ik reeds en nog steeds erg tevreden. Goede kwaliteit en prijsverhouding

Snelle levering en mooie kwaliteit

Product werd snel geleverd en de kwaliteit is heerlijk! De taupe kleur viel mij wat tegen en dus retour. Moet je dan wel zelf betalen maar wel prima gegaan

Erg fijn bedrijf!

Goede communicatie, levering en uitstekend produkt!

Heerlijk onderlaken

Prachtig ruim en glanzend en zacht onderlalen van satijn.

Een ware sensatie om onder te slapen

Prachtige kwaliteit, heerlijk om onder te slapen. Mooi design wat je slaapkamer een luxe uitstraling geeft.

Goede kwaliteit materiaal

Mooi product, netjes verzonden en voelt heerlijk aan.

Heerlijk zacht beddengoed!

Ik was veel, omdat ik een B&B heb, maar dit beddengoed is niet alleen mooi, zacht, maar ook heel praktisch in gebruik. (Katoen-satijn) Kreukelt bijna niet en is snel droog.

Snelle levering super beddengoed

Vandaag besteld morgen in huis Fijn beddengoed met flinke instopstrool

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam