Super mooi beddengoed

Nu voor de tweede keer beddengoed besteld. Super blij mee!

Heel fijne overtrekken

Dekbedovertrekken voelen zacht en soepel aan

Fantastisch beddengoed

Joarz bezorgt snel in een mooi pakket, het beddengoed is heerlijk zacht. Het blijft ook mooi na diverse keren wassen op de juiste manier.

Mijn yvore dekbedset van JOARZ

Mijn JOARZ Yvore dekbed set prachtig kleur is een echt mustahave. Gebruik al een paar jaar producten van JAORZ, zowel de percale en ook katoen satijn, het blijft er mooi,

Prima kwaliteit volgens afspraak geleverd

Hoeslakens zijn helemaal wat wij wilden, de geleverde dekbedden zijn een stuk warmer dan de omschrijving aangeeft zeker voor een zomerdekbed?

Super fijne kwaliteit.

Mijn voorkeur gaat uit naar het Katoen-Percale, super fijne kwaliteit, snelle levering en het product blijft mooi.

Prachtig katoen satijnen beddegoed

Ik heb nu goud en champagne overtrek en hoeslaken. Er komt niets anders meer op mijn bed. Het voelt heerlijk aan en ziet er echt mooi uit. Ook na -tig keer wassen. Ik spaar even door voor de volgende kleur (emoticon met hartjes)

Heerlijk zacht beddegoed

Mooie kwaliteit beddengoed. Voelt zacht aan en heeft een mooie glans.

Fijne overtrek

Heerlijk slapen onder deze dekbedovertrek

Het overtrek blijft mooi, ook na vele malen wassen

top kwalitiet en snelle levering

Heerlijk beddegoed. Heb de katoen satijn gekocht in de blauwe kleur. Slaapt erg lekker. Dit is mijn 3 e set dus dat zegt al wat.

Heel blij met de dekbedovertrekken!

Fijn katoen , mooie kleuren , goede kwaliteit .

top

Net de dekbedovertrekken deep blue katoen satijn binnen gekregen. Wat een prachtige diepe kleur blauw. Voelt heel zacht aan. De 2e set snel bestellen. Complimenten aan de aardige dame van de klanten service. Heeft mij vriendelijk en geduldig geholpen.

Geweldig!

Het katoen-satijne dekbedovertrek voelt geweldig aan. Daarnaast is van zeer goede kwaliteit! Een echte aanrader, waarvan je geen spijt krijgt!

Knisperend

Heerlijk beddengoed in prachtige kleuren. De katoen-percale is favoriet, lekker koel en fris!

Prachtige kwaliteit, mooi verzorgde verpakking

De kwaliteit van het beddengoed is geweldig. Het voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.

super fris wit

Lekker koel en fris wit hoeslaken, katoen-percale

heerlijk, koel en knisperende ervaring

lang op zoek geweest naar het ideale beddengoed, waarbij het iedere keer aanvoelt als pas gewassen en gesteven beddengoed welke ook heerlijk koel is

Heerlijk beddengoed, prachtige kleuren

Slaap inmiddels al 2 jaar onder Joarz en kwaliteit zeer goed, blijft mooi en glanzend

Heerlijk

Een goed gevoel om onder deze overtrekken te liggen, voelt natuurlijk aan!

Mooi dekbedovertrek, heerlijke stof, mooie kleur

Katoensatijnen dekbedovertrek, heerlijke stof en ziet er mooi uit. Blijft ook mooi na wassen.

Voelt als hotelbeddengoed

Heerlijk beddengoed. Het kreukt weinig en voelt aan als hotelbeddengoed.

Top kwaliteit katoen-satijn

Ik ben lang op zoek geweest naar een sterk katoen-satijnen dekbed. Bij Joarz beloofden ze goede kwaliteit en dat hebben we ervaren. Het geeft een gevoel van luxe en de stof is erg fijn. Het heeft een mooie glans, maar met de voordelen van katoen. De kleur light grey valt iets lichter uit dan op de foto.

zalige lakens

Zachte zalige lakens

Goede kwaliteit

Al meerdere dekbedden en erg blij mee.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam